Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2021 » Gruodžio » 25

Tarptautiniam baudžiamajam teismui išsiųstame istoriniame skunde aukščiausio rango visuomenės sveikatos veikėjai kaltinami GENOCIDU

(Paranormal) Istoriniame kaltinamajame akte, išsiųstame Tarptautiniam baudžiamajam teismui (TBT), NURODYTI kai kurie labiausiai dominavę visuomenės sveikatos priežiūros veikėjai kovid-19 skandalo metu. Šie vyriausybės, farmacijos ir visuomenės sveikatos pareigūnai nedemokratiškai valdė žmones ir primetė žalingą pavergimo politiką, prisidengdami "kovido-19 sušvelninimu".

Jų neatsakinga pavergimo politika atėmė iš žmonių pagrindines žmogaus teises ir lygias galimybes. Atsakovai naudojosi medicininiu sukčiavimu, įvykdytu apgaulingai sukalibruotais PGR testais, skleisdami pasakojimą, kuris tik sustiprina jų pačių galią ir žmonių gyvenimo kontrolę. Jų nepaisymas veiksmingo gydymo, imuninės sistemos sprendimų ir natūralaus imuniteto cenzūravimas sužlugdė informuoto sutikimo principą, prisidėjo prie jatrogeninių klaidų ir sukėlė nepagrįstą atskyrimą, izoliaciją, netinkamą medicininę praktiką ir neteisėtą mirtį. Jų politika privertė žmones atlikti įrodytai pavojingus genetinius eksperimentus, pasitelkiant diskriminaciją, segregaciją ir grasinimus pragyvenimui. Šie kaltinamieji beveik dvejus metus griovė teisinę valstybę ir sugriovė nesuskaičiuojamą daugybę gyvenimų.

Fauci, Daszak, Gates, Hancock, Schwab įvardyti istoriniame kaltinamajame akte.

Tarp šių apkaltintų pareigūnų yra Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) generalinis direktorius Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas (Tedros Adhanom Ghebreyesus), Vaistų ir sveikatos priežiūros produktų reguliavimo agentūros (MHRA) vykdomoji direktorė June Raine (June Raine), JAV vaistų ir sveikatos priežiūros produktų reguliavimo agentūros (MHRA) direktorius dr. Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID) direktorius; Rokfelerio fondo prezidentas daktaras Radivas Šahas (Radiv Shah); organizacijos "EcoHealth Alliance" prezidentas daktaras Piteris Dašakas (Peter Daszak) ir Bilas bei Melinda Geitsai (Bill and Melinda Gates), kurie atvirai finansavo ir skatino didžiąją dalį šių gerai dokumentais pagrįstų nusikaltimų žmonijai.

Tarp kaltinamųjų taip pat yra žymių Jungtinės Karalystės pareigūnų, įskaitant Jungtinės Karalystės ministrą pirmininką Borisą Džonsoną (Boris Johnson), Jungtinės Karalystės vyriausiąjį patarėją medicinos klausimais Christopherį Whitty (Christopher Whitty), buvusį Jungtinės Karalystės sveikatos ir socialinės rūpybos valstybės sekretorių Matthew Hancocką ( Matthew Hancock) ir Pasaulio ekonomikos forumo prezidentą Klausą Schwabą (Klaus Schwab). Baudžiamajame skunde taip pat išvardyti keturių didžiausių farmacijos bendrovių vadovai, kurie ir toliau vykdo genocidą naudodami eksperimentines genų intervencijos "vakcinas", pažeidžiančias širdies ir kraujagyslių sistemą, įgimtas imunines reakcijas ir moterų reprodukcinę sveikatą, tarp tūkstančių medicininių problemų, užfiksuotų farmakologinio budrumo sistemose visame pasaulyje. Tarp šių kaltinamųjų yra "Pfizer" generalinis direktorius Albertas Bourla (Albert Bourla), "AstraZeneca" generalinis direktorius Stephane'as Bancelis (Stephane Bancel), "Moderna" generalinis direktorius Pascalis Soriot (Pascal Soriot) ir "Johnson and Johnson" generalinis direktorius Alexas Gorsky (Alex Gorsky).

Baudžiamąjį skundą pateikė buvęs "Pfizer" viceprezidentas daktaras Michaelas Yeadonas (Michael Yeadon) ir žmogaus teisių advokatė Hannah Rose (Hannah Rose). Prie jų prisijungė astrofizikas Piersas Corbynas (Piers Corbyn), slaugytoja Louise Shotbolt (Louise Shotbolt), į pensiją išėjęs teisėsaugos pareigūnas Johnas O'Loony (John O’Loony) ir žmogaus teisių aktyvistas Johnny McStay (Johnny McStay). Kaltinamajame akte kaltinamieji kaltinami "daugybe Niurnbergo kodekso pažeidimų", "agresijos nusikaltimais" ir "karo nusikaltimais". Kadangi Anglijos teismų sistema atsisako imtis šios istorinės bylos, ieškovai "itin skubiai" prašo TBT "sustabdyti COVID vakcinų dislokavimą" ir "nelegalių skiepų pasų" bei "visų kitų rūšių neteisėto karo veiksmų", kurie "vykdomi prieš Jungtinės Karalystės gyventojus" ir viso pasaulio žmones.

Istoriniame kaltinamajame akte pateikti dokumentai apie įvairius nusikaltimus žmoniškumui, Niurnbergo kodekso pažeidimus

Visuomenės sveikatos pareigūnai vertė žmones naudoti PGR testus, kurie yra "visiškai nepatikimi", kaip diagnostikos standartą, klaidino žmones ir slėpė duomenis. Šie testai buvo apgaulingai kalibruojami ir naudojami dirbtinai išpūsti kovid-19 atvejų ir mirčių skaičių, siekiant įtvirtinti tolesnę medicinos tironiją ir asmens teisių atėmimą.

Efektyvūs gydymo būdai, tokie kaip hidroksichlorochinas ir ivermektinas, buvo slopinami, todėl imuninė sistema sutriko ir liga tapo sunki. Tai savo ruožtu lėmė priklausomybę nuo vaistų, sukeliančių inkstų nepakankamumą, ir vėlesnę priklausomybę nuo dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatų, kurie sukelia oksidacinę žalą ir citokinų audrą, pažeidžiančią plaučius ir keliančią pacientams didesnę grėsmę susirgti gyvybei pavojingu plaučių uždegimu ir mirti.

Be to, Jungtinės Karalystės vyriausybė neištyrė masinės vakcinos sukeltos sužalojimų ir mirčių bangos, kilusios po covid-19 vakcinacijos. Vien tik Jungtinėje Karalystėje pranešta apie mažiausiai 395 049 nepageidaujamas reakcijas į COVID "vakcinas". Ši eksperimentinė genų interferencijos technologija buvo sukurta iš nusikalstamų funkcijų padidinimo tyrimų, kurių metu buvo ginkluoti koronaviruso smaigų baltymai, kad genetinius eksperimentus būtų galima vykdyti "skiepijant" naudojant sukurtus smaigų baltymus. Dėl šio eksperimento įrodyta, kad padaugėjo akių sutrikimų, širdies uždegimų, širdies sustojimo atvejų ir savaiminių abortų. Neseniai žurnale "New England Medical Journal" paskelbtas tyrimas parodė, kad 8 iš 10 moterų, pavartojusių "vakciną" nuo Covid prieš trečiąjį nėštumo trimestrą, patyrė persileidimą.

Be to, atsakovų vykdoma uždarymo politika neįrodomai nepakeitė infekcijos eigos visuomenėje ir sukėlė "turto ir verslo sunaikinimą, taip pat smarkiai padaugėjo skambučių į Vaikų liniją iš vaikų, kurie tapo labiau pažeidžiami dėl destruktyvios visuomenės sveikatos politikos. Atsakovo pritarimas vakcinų pasams įvedė medicininį apartheidą, kuris pažeidžia asmenų medicininį privatumą ir kūno autonomiją dėl diskriminacijos, segregacijos ir kitų piktavališkų veiksmų. Jų politika primetė psichologinę žalą vaikams ir smarkiai atėmė žmonių fizinę laisvę, taip "pažeidžiant pagrindines tarptautinės teisės normas". Šie pažeidimai apima kelionių ir susirinkimų draudimus, priverstinį karantiną ir saviizoliaciją be tinkamo teisinio proceso.

Pirmasis Niurnbergo kodekso principas - asmens noras ir informuoto asmens sutikimas gauti gydymą ir dalyvauti eksperimente. Asmuo turi aktyvuoti pasirinkimo laisvę, nesikišant jėgai, apgaulei, sukčiavimui, grasinimams, įkalbinėjimams ar kitokio pobūdžio įpareigojimams ar prievartai. Šis pagrindinis medicinos etikos principas ir likusios Niurnbergo kodekso nuostatos buvo pažeistos per covid-19 skandalą. Beveik dvejus metus be jokio gailesčio pažeidinėję šiuos principus, kaltininkai dabar turi būti sučiupti.

Visą kaltinamąjį aktą ir įrodymus skaitykite internete.

Šaltiniai:

 

RioTimesOnline.com

Planet-Today.com

PubMed.gov

NEJM.org

Docdroid.com [PDF]

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.06.2019 laikas 12:55 Receptai – Patiekalai Purus pyragas per penkias minutes

Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…

...

Skaityti daugiau

23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau