- 12.06.2019
- 4.8 Reitingas
- 4272 Peržiūros
- Aptarti
Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą…
Kepiniai su kefyru – daugelio šeimininkių, mokančių gaminti ne tik skaniai, bet ir greitai, mėgiamas ingredientas. Iš kefyro stiklinės galima iškepti visą dubenį keksiukų arba didelį purų pyragą su razinomis, negaištant tam per daug laiko.
Kefyro tešla-užpilas ruošiama viename dubenyje, jos nereikia kočioti arba kelioms valandoms kišti į šaldytuvą. Iš tokios tešlos gaunasi labai švelnus, porėtas, malonios tekstūros kepinys.
Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt.
- 2 stiklinės kvietinių miltų.
- 1 stiklinė kefyro.
- 1 stiklinė cukraus.
- 10g kepimo miltelių
- Vanilės 1 žiupsnelis
- Razinos 100 g
- Sviestas 1 valgomasis šaukštas
Paruošimas
- Viename dubenyje, mikserio pagalba sumaišykite kiaušinius, cukrų ir kefyrą.
- Maišydami, berkite dalimis miltus, pridėkite kepimo miltelius, vanilę ir razinas.
- Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.
- Kepkite pyragą 30-35 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Degtuku patikrinkite ar iškepė.
Pyragą galite apibarstyti cukraus pudra arba aplieti glazūra. Tiekite skanėstą prie arbatos ir mėgaukitės kepiniu draugų kompanijoje, su kuriais, beje, būtų neblogai pasidalinti šiuo receptu.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau