Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 8

"AstraZeneca" vakcinos kūrėjas teigia, kad nuolatiniai "Covid" vakcinos stiprinamieji skiepai yra NETINKAMI

Mokslininkas, atsakingas už AstraZeneca Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinos kūrimą, išreiškė savo nepritarimą stiprinamiesiems skiepams. Dr. Andrew Pollardas (Andrew Pollard), kuris taip pat pirmininkauja Jungtinės Karalystės Jungtiniam vakcinacijos ir imunizacijos komitetui, teigė, kad du kartus per metus švirkšti stiprinamuosius skiepus yra "netvaru".

Sausio 3 d. interviu laikraščiui "Telegraph" A. Pollardas teigė, kad švirkšti žmonėms stiprinamuosius skiepus kas keturis ar šešis mėnesius yra netvarus siekis. "Negalime skiepyti planetos kas keturis-šešis mėnesius. Tai netvaru ir neįperkama. [Jei jūsų tikslas [su pakartotinėmis vakcinomis] yra sustabdyti visas infekcijas, tai neteisinga", - sakė jis.

Oksfordo universiteto mokslininkas teigė, kad vakcinos turėtų būti "nukreiptos į pažeidžiamus asmenis", o ne į visas populiacijas. "Ateityje reikia [susitelkti] į pažeidžiamus asmenis ir suteikti jiems galimybę naudotis stiprinančiomis vakcinomis arba gydymu, [kad] juos būtų galima apsaugoti." Pollardas ir kiti Oksfordo vakcinų grupės nariai susisiejo su vaistų gamintoju, kad sukurtų AZD1222 adenovirusinio vektoriaus vakciną.

Pollardas taip pat teigė, kad vėlesni skiepai po trečiosios stiprinamosios dozės turėtų būti atidėti, nebent būtų "tvirtų įrodymų", kad jie reikalingi. Jo komentaras dėl ketvirtosios stiprinamosios dozės ir vėlesnių dozių pasirodė kelioms šalims, pavyzdžiui, Izraeliui, leidus naudoti ketvirtąją vakcinos dozę.

"Žinome, kad po trečiosios vakcinacijos žmonės kelis mėnesius turi stiprius antikūnus. Tačiau [reikia] daugiau duomenų, kad būtų galima įvertinti, ar pažeidžiamiems asmenims reikės papildomų dozių, kada ir kaip dažnai", - sakė jis.

2021 m. kovo mėn. vakcina "AstraZeneca" atsidūrė kontroversijų centre po to, kai ji buvo susijusi su keliais kraujo krešulių susidarymo atvejais ir mažu trombocitų skaičiumi paskiepytiems asmenims. Dėl to kelios Europos šalys laikinai sustabdė AZD1222 vartojimą. Kai kurios šalys vėliau atnaujino vakcinos naudojimą, tačiau kelios visam laikui nutraukė vakcinos naudojimą savo gyventojams.

Pollardas dalijasi savo mintimis apie neskiepijimą, uždarymą

Duodamas interviu "Telegraph" Pollardas sakė, kad jis "nėra didelis privalomo skiepijimo gerbėjas". Priešingai, jis teigia, kad aiškesnė informacija yra geresnė priemonė nei įpareigojimai skiepytis, siekiant įtikinti žmones. "[Privalomas skiepijimas] būtų prasmingesnis kai kuriose Rytų Europos šalyse, kur skiepijama ketvirtadalis gyventojų", - aiškino jis.

Oksfordo mokslininkas neskiepytus žmones skirsto į tris konkrečias grupes - negalinčius fiziškai pasiekti klinikų, dvejojančius dėl vakcinų ir aršiai nusiteikusius prieš skiepus. Jis mano, kad "palyginti nedidelei ir jaunai" antrajai grupei galėtų būti naudingas "pokalbis su bendruomenės lyderiais arba patikimu asmeniu", pavyzdžiui, gydytoju.

Tuo tarpu Pollardas sako, kad griežtai prieš skiepus nusistačiusi grupė "gali turėti nepajudinamas pažiūras ir [gali] būti sunkiau paveikiama". Jis priduria, kad jam kelia nerimą tariama "dezinformacija", kurią skleidžia šiai grupei priklausantys žmonės. "Dezinformacija kelia pavojų žmonių gyvybei. Labai tikėtina, kad žmonės sunkiai susirgo ir mirė dėl dezinformacijos apie vakcinas", - sakė jis laikraščiui "Telegraph".

Pollardo teigimu, dezinformacija taip pat suvaidino svarbų vaidmenį kritikuojant "AstraZeneca" vakciną. "Dalis šios dezinformacijos kilo sąmoningai iš asmenų, nusiteikusių prieš skiepus, o kita dalis - dėl netyčinio politikų komentarų poveikio. Sakykime, kad žemyninėje Europoje išsakyti komentarai paveikė žmones Afrikoje", - sakė jis.

Jis taip pat išreiškė pritarimą vyraujančiai nuomonei, kad omikrono atmaina sukelia ne tokias sunkias ligas kaip ankstesnė delta atmaina. Be to, Pollardas mano, kad COVID-19 plitimui sustabdyti nereikia uždaryti.

"Tam tikru momentu visuomenė turi atsiverti. Kai atsiversime, bus laikotarpis, kai infekcijų padaugės - todėl žiema tikriausiai nėra geriausias laikas. Tačiau tai yra politikos formuotojų, o ne mokslininkų sprendimas".

Vis dėlto jis gyrė Jungtinės Karalystės ministro pirmininko Boriso Džonsono (Boris Johnson) įvestus B plano apribojimus "kaip būtiną atsaką... siekiant apriboti [COVID-19] atvejų skaičių ir leisti Nacionalinei sveikatos tarnybai išsilaikyti".

Toliau žiūrėkite vaizdo įrašą apie Pollardą, teigiantį, kad bandos imunitetas neįmanomas, ir, regis, turintį omenyje omikrono ir delta variantus, kurie "plinta skiepytose populiacijose".

Šis vaizdo įrašas paimtas iš "WalkInVerse" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Vaccines.news pateikiama daugiau informacijos apie kritiką dėl dažnų stiprinamųjų vakcinos dozių prieš COVID-19.

Tarp šaltinių yra ir šie:

LifeSiteNews.com

Telegraph.co.uk

Brighteon.com

Naujausias pasaulio naujienas skaitykite "Telegram", "paranormal.lt" kanale.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Drėgnas šokoladinis pyragas “negriukas”!
Gardaus šokoladinio pyrago gamyba ir receptas. Drėgnas pyragas “negriukas”! Gardaus šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau