Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 10

Dr. Robert Malone "iššauna įspėjamą šūvį": Naujausia liga, plintanti Kinijoje, yra "į Ebolą panašus hemoraginės karštligės virusas" (VIDEO)

Dr. Robertas Malone'as (Robert Malone) prisijungė prie Steve'o Bannono laidoje "The War Room", kad aptartų naujausią viruso protrūkį Kinijoje. Komunistinis režimas slepia šios naujausios ligos pobūdį ir plitimą.

Dėl to sunerimę daugelis ekspertų, tarp jų ir daktaras Malone'as, kuris yra mRNA vakcinų išradėjas. Šiandien daktaras Malonas "Karo kambario" auditorijai pasakojo, kad, jo žiniomis, šiuo metu Kinijoje plintanti liga esą yra "į Ebolą panašus hemoraginės karštligės virusas".  Režimas slepia tikrąją šios ligos prigimtį nuo visuomenės ir pasaulio bendruomenės - kaip ir praėjusį kartą!

Šiandien nuo paskutinės Kinijos pandemijos yra mirę (ir dar skaičiuojama) 5,5 mln. žmonių.

Dabar galime kalbėti apie "į Ebolą panašų hemoraginės karštligės virusą". 

Dr. Malone'as: "Jie vartoja kalbą, kad tai yra hemoraginės karštligės virusas. Jei taip, tuomet būtų labai keista, kad tai būtų kažkas, ką sukelia koronavirusas. Ši terminologija paprastai vartojama Ebolos šeimos virusams apibūdinti. Taigi tai yra tai, ko daugelis žmonių baiminosi, kad tai yra sparčiai plintantis į Ebolą panašus hemoraginės karštligės virusas. Tačiau mes neturime žinių, ar čia tai vyksta, ar ne".

Per "The War Room":

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 10:36 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (alavijas, beržas, liepa)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: medėjančio alavijo lapai, beržo pumpurai, liepos žiedai, medus, alyvuogės.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau