Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Sausio » 11

Dr. Reineris Fuellmichas: Naujausias sprogimas apie COVID vakcinas sužlugdys Didžiąją farmaciją

(Paranormal) Gruodžio 31 d. tarptautinio teismo proceso teisininkas daktaras Reineris Fuellmichas (Reiner Fuellmich) pareiškė, kad naujausia "bomba" apie Vuchano koronaviruso (COVID-19) vakcinas, kurios sužlugdys didžiąsias farmacijos bendroves, kurios pandemijos metu į savo kišenes susižėrė milijardus dolerių.

Vaizdo įraše, kurį pristatė OVAL Media-Prevent Global Genocide kanalas ir parodė Brighteon.com, Fuellmichas kartu su daktaru Volfgangu Wodargu (Wolfgang Wodarg) aptarė naujausius esminius rezultatus keičiančius Kingstono universiteto Londone mokslininko Kreigo Paardekooperio (Craig Paardekooper) atradimus.

Vakcinų partijos pasižymi skirtingu toksiškumu

Pasak Wodargo, vokiečių gydytojo ir epidemiologo, besispecializuojančio plaučių ligų ir aplinkos medicinos srityje, Vakcinų nepageidaujamų įvykių pranešimo sistemos (VAERS) duomenys rodo, kad vakcinų partijos nuosekliai pasižymi skirtingu toksiškumu.

Jis pridūrė, kad dabar tai statistiškai pavaizduota ir įrodys, kad COVID vakcinų gamintojai dirbo koordinuotai, siekdami tyčia nužudyti ir suluošinti jų vakcinas vartojusius žmones.

"Tai ne skiepai. Netiesa, kad kiekviename skiepe yra tos pačios medžiagos. Ir mes turime labai tvirtų įrodymų, kai partijos yra skirtingos, skirtingos formos, turi skirtingą poveikį", - aiškino Wodargas.

Wodargas atkreipė dėmesį į partijas ir partijas JAV, kuriose nebuvo jokių atvejų, o kitose partijose mirė daug žmonių. Jis paaiškino, kad kai kuriose partijose galima pastebėti, kad kažkas vyksta, ir būtent jose pastebimi toksiškumo atvejai, pasireiškiantys mirtimi. Vokiečių gydytojas pridūrė, kad "Pfizer" ir "Johnson & Johnson" vakcinose tam tikrose partijose susikaupė baisių atvejų.

Fuellmichas pabrėžė, kad įrodžius "tyčią", niekam ar jokiai organizacijai, susijusiai su šiais nusikaltimais žmoniškumui, nėra imuniteto ar apsaugos nuo atsakomybės.

"Jei pažvelgtume į įrodymų visumą, įrodymų yra daugiau nei pakankamai. Neseniai [buvusio Pfizer viceprezidento] daktaro Mike'o Yeadono parengtame pristatyme tiksliai parodyta, kaip jie naudoja šias skirtingas serijas, kad galėtų atlikti eksperime eksperimentą, siekdami išbandyti, kokios dozės reikia norint nužudyti žmones ir juos suluošinti", - sakė Fuellmichas, sėkmingai apkaltinęs tokias dideles bendroves kaip "Volkswagen" ir "Deutsche Bank".

"Ir tai yra neišvengiamas išankstinės tyčios įrodymas, o nustačius išankstinę tyčią, niekas nebeturi imuniteto. Net Jungtinėse Valstijose."

Wodarg: Vakcinos sukurtos tyčia nužudyti tūkstančius žmonių

Wodargas sakė, kad vakcinos buvo suplanuotas, neaiškus bandymas ir buvo sukurtos tyčia nužudyti tūkstančius žmonių.

Fuellmichas pridūrė, kad tai buvo daroma koordinuotomis pastangomis ir sinchroniškai, kai "Pfizer" ėmėsi iniciatyvos, o po jos sekė "Moderna" ir "Johnson & Johnson". Jis pažymėjo, kad visos šios farmacijos bendrovės žinojo apie šį masinį serijinį žudymą.

"Tai yra teisinė problema. Tačiau dėl šio [grafiko] bet kuriam teisininkui šiame pasaulyje daug lengviau įrodyti ketinimą. Iš šių grafikų galima padaryti neišvengiamą išvadą", - sakė Fuellmichas. "Jūs galite įrodyti ketinimą. Jie sąmoningai naudoja skirtingas tarpusavyje suderintas dozes, kad jos netrukdytų viena kitai, siekdami pabandyti išsiaiškinti, kas geriausiai nužudo arba kas geriausiai suluošina."

Dr. Samas White'as (Sam White), gydytojas iš Jungtinės Karalystės, kurį 2021 m. birželį Nacionalinė sveikatos tarnyba (NHS) nušalino nuo pareigų už tai, kad jis išreiškė susirūpinimą dėl COVID injekcijos saugumo, sakė, kad buvo daroma viskas, kad būtų nuslėpti tikrieji skaičiai, ir kad ataskaitų teikimo sistemos niekada nebuvo pakankamai patikimos, kad būtų galima atlikti atvirą klinikinį tyrimą su milijonais ar net milijardais žmonių.

"Jei sugebėsime įrodyti nusikalstamą ketinimą ar net didelį aplaidumą, netyčinę žmogžudystę, gali būti, kad tie, kuriems buvo padaryta žala, arba tie, kurie neteko artimo žmogaus, iš tikrųjų galės gauti tam tikrą kompensaciją", - sakė White'as. "Šiuo metu Jungtinėje Karalystėje ir visame pasaulyje tai iš esmės neįmanoma. Ir taip jau seniai, labai seniai yra su vakcinomis. Beveik neįtikėtina, kad yra kažkokios sinchronizuotos pastangos".

Fuellmichas sakė, kad išvados turės milžiniškų teisinių pasekmių, kai bus įrodyta, kad vakcinos buvo sąmoningai ir tyčia sukurtos siekiant pakenkti žmonėms.

"Turite padaryti teisinę išvadą, o teisinė išvada yra jos ketinimas. O iš jos ketinimų galima gauti baudinę žalą. Galite gauti iki 21 karto didesnę sumą už faktinę žalą, kuri pridedama prie faktinės žalos. Manyčiau, kad šiose bylose galite padidinti iki tūkstančio kartų, nes šie žmonės buvo labai sunkiai sužaloti. Manau, kad to pakaks, kad būtų sugriauta visa pramonė", - užbaigė Fuellmichas.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau apie naujausią bombą, susijusią su COVID-19 vakcinomis.

Šis vaizdo įrašas yra iš "Prevent Global Genocide" kanalo svetainėje Brighteon.com.

Sekite BigPharmaNews.com, kad sužinotumėte daugiau naujienų apie COVID-19 vakciną.

Šaltiniai:

Brighteon.com

Mizzima.com

Tik įdomu, kodėl Lietuvoje yra slepiamas vakcinų kodas? Gal tam, kad kažkam naudinga... išlipti iš eketės sausiems...

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.11.2019 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Nepakeičiamas griliažinis tortas: vaikystės nostalgija
Planuojate savo artimuosius palepinti saldžiais gaminiais? Išbandykite griliažinį pyragą, kuris ne tik sukels vaikystės nostalgiją, bet sužavės ir visą šeimą.

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti (vyšnios; mėlynės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: Vyšnių, Mėlynių

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau