Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Sausio » 16

NSO laivynas praskrido žemai virš greitkelio Ilinojaus valstijoje

Kelių švytinčių sferų paslaptinga grupė tyliai ir lėtai skrido judriu keliu Ilinojaus valstijoje, netoli Mičigano ežero, kol švytinčios sferos ėmė blėsti ir galiausiai išnyko naktiniame danguje. 

Vaizdo įrašas (žiūrėti toliau) buvo įrašytas 2021 m. lapkričio 26 d. apie 18 val. vakaro, tačiau tik neseniai pasirodė internete. Pasak liudininko, objektai judėjo visiškai tyliai ir, keisdami formą, judėjo Mičigano ežero link.

Pradžioje danguje buvo matyti trijų švytinčių sferų "trikampis", po to jis subyrėjo ir pasirodė daugiau sferų, judančių tamsoje.

Mičigano ežero apylinkėse jau ne kartą buvo pastebėti NSO, todėl JAV ufologai iškėlė teoriją, kad gilūs ir šalti ežero vandenys gali slėpti ateivių bazę.

Kalbant apie vaizdo įrašą, iš pradžių skeptikai ėmė teigti, kad vaizdo įraše užfiksuoti "tik" Elono Musko palydovai, tačiau vėliau pasirodė versija, kad šviečiantys rutuliai iš tikrųjų buvo sraigtasparniai su prožektoriais.

Savo ruožtu politologas Thomas Wawrusko išsakė prielaidą, kad vaizdo įraše galėjo būti užfiksuoti slapti JAV kariniai bepiločiai orlaiviai TR-3B "Astra", skrendantys vienoje grupėje. TR-3 yra kol kas nepatvirtintas JAV karinių oro pajėgų "juodasis projektas", tariamai sukurtas DARPA pažangiųjų ginklų laboratorijoje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.08.2019 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!

Skaityti daugiau

18.11.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Skanumėlis iš paprastų kopūstų per 15 minučių. Kopūstų lapai tešloje
Valgyčiau kiekvieną dieną! Nesitikėjau, kad taip paprasta pasigaminti šiuos kopūstų blynelius. O, kaip atrodo, taip ir norisi išbandyti. Labai lengva pasigaminti ir suvalgomi akimirksniu.

Skaityti daugiau

10.08.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį al...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 20:28 Finansinis horoskopas gegužės 21 2024 visiems Zodiako ženklams
Finansų srityje būkite pasirengę maloniems netikėtumams. Galbūt rasite slėptuvę senoje piniginėje arba pagaliau grąžinsite skolą, apie kurią jau buvote pamiršę.

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 18:54 Vatikanas paskelbė naujas gaires dėl tariamų antgamtinių reiškinių
Vatikanas sugriežtino gaires, kaip atpažinti antgamtinius reiškinius, tokius kaip Mergelės Marijos apsireiškimai ir iš pažiūros krauju permirkę kryžiai.

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 16:02 Paslaptingi megalitai Sulavesio saloje (Indonezija)
Indonezijos Sulavesio saloje, 15 km į pietus nuo Lore Lindu nacionalinio parko, driekiasi Bada slėnis, kuriame galima pamatyti didžiulius megalitus - iškaltas akmenines figūras, primenančias Velykų salos Moai statulas....

Skaityti daugiau