- 01.08.2019
- 5.0 Reitingas
- 3312 Peržiūrų
- Aptarti
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau!
Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!
Ingredientai:
- 700 ml šilto vandens
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 2 valgomieji šaukštai sausų mielių
- 1400 g miltų
- 100 ml saulėgrąžų aliejaus
Tam, kad paruoštum raugą, pašildyk vandens, dėk į jį cukrų, druską, mieles ir truputį miltų. Leisk pastovėti 10-15 min.
Dabar įdėk truputį aliejaus ir miltų. Pradėk minkyti tešlą. Kai tik tešla ims lipti prie rankų – ji gatava.
Uždenk tešlą maistine plėvele ir padėk vienai valandai į šaldytuvą.
Praėjus valandai išimk tešlą iš šaldytuvo ir atplėšk nedidelius gabalėlius. Dabar galima formuoti pyragėlius ir pripildyti juos bet kokio įdaro pagal tavo skonį.
Po to, kai suformuosi 5-10 pyragėlių, gali pradėti juos kepti, kol ruoši sekančią partiją. Kepti būtina dideliame aliejaus kiekyje. Apkepus nepamiršk padėti ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų aliejus.
Įdaras mieliniams pyragėliams gali būti koks tik nori. Mūsų redakcija siūlo tau pasigaminti su vištiena ir pievagrybiais arba su kiaušiniu ir daržovėmis. Tai sočiausi variantai, kurie puikiai tiks užkąsti darbe ar mokykloje.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau