Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Vasario » 9

3 priežastys, kodėl aplink yra tiek mažai „vertų“ ir „tikrųjų“ vyrų

Žodžius „vertas“ ir „tikras“ aš ne veltui rašau su kabutėmis. Juk kiekvienas šiuos žodžius supranta savaip. Ir sunku išsiaiškinti šį klausimą, jei traktuosime šiuos žodžius tiesiogine prasme. Todėl kalbėsiu būtent apie prasmę, kurią šiems žodžiams suteikia visuomenė apskritai ir moterys konkrečiai.

Pirmoji priežastis, kodėl aplinkui mus tokių vyrų nėra, yra jūsų lygis. Rašau šį straipsnį moterims ir labai norėtųsi, kad jos suprastų, jog egzistuoja lygiai. Jeigu jūs savęs neugdysite, nelavinsite, netobulėsite, šalia jūsų sukinėsis analogiško lygio vyrai. Sutikite, labai keista laukti gražaus, turtingo ir sėkmingo vyro, jeigu pati nieko ypatingo nesugebate. Atvirkščias variantas veikia lygiai taip pat.

Todėl tokių vyrų, apie kuriuos kalbame, yra. Yra tikrų ir vertų, jie tik aukščiau įsikūrę. Jei moteris rūpinasi savo reikalais, galbūt netgi turi nedidelį verslą, jei daug skaito, mokosi, lanko sporto salę, rūpinasi savo mityba ir t.t. – šalia jos atsiras ir atitinkami vyrai. Kokia esate jūs, tokia ir aplinka.

Antra priežastis – „tikras“ ir „vertas“ yra absoliučiai kvaili įvaizdžiai, neturintys nieko bendra su tikrove. Pavyzdžiui, tikras vyras visada padės, tuo pat metu jis žino savo vertę ir turi savo nuomonę. O jeigu jis laikosi nuomonės, kad nereikia padėti? Viena vertus, jis parodė savo tvirtą, vyrišką poziciją, vadinasi, jis tikras vyras, o iš kitos pusės – nepadėjo, vadinasi, mazgotė.

Ir tokių pavyzdžių yra daug. Mums sugalvojo įvaizdžius, stereotipus, kurie gamtoje neegzistuoja. Juk niekas gyvenime nėra matęs vyro, kuris atitiktų absoliučiai visus šiuos reikalavimus. Nekalbu apie filmus, muziką ir pan., kalbu apie realų pasaulį. Nereikia bėgioti paskui sufantazuotą įvaizdį. Reikia logiškai suvokti, koks vyras gali egzistuoti realiame pasaulyje, o koks – fantazijose ir kine.

Paskutinė priežastis susijusi su antrąja. Esmė ta, kad „tikras“ vyras moterų ir vyrų akimis žvelgiant, atrodo visiškai skirtingai. Todėl niekada nebus taip, kad visi vienodai supras šį terminą. Netgi moterys gali tarpusavyje ginčytis, ką tai reiškia iš tikrųjų.

O patys vyrai apskritai turi savo nuomonę. Pavyzdžiui, man tikras vyras yra tas, kuriam jo draugai ir jo verslas yra aukščiau už jo moterį. Esu tikras, kad daugumai moterų tai nepatiks. Štai apie tai ir kalbu. Sunku rasti „vertą“ ir „tikrą“ vyrą, kai nėra aiškaus apibrėžimo, kai kiekvienas įsivaizduoja savaip.

Šaltinis

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 11:45 Receptai – Patiekalai Žagarėliai. Skanių žagarėlių receptas
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas. Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau