- 09.06.2019
- 0.0 Reitingas
- 2653 Peržiūros
- Aptarti
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas.
Ingredientai:
- Kiaušiniai - 1 vnt.;
- Kefyras - 250 ml;
- Grietinė - 100 g;
- Miltai - ~500 g;
- Kepimo milteliai - 15 g;
- Cukrus - 1 valgomasis šaukštas;
- Vanilinis cukrus - 1/2 arbatinio šaukštelio;
- Druska - 1/2 valgomojo šaukšto;
- Augalinis aliejus žagarėlių kepimui;
- Miltinis cukrus žagarėlių apibarstymui.
Gaminame. Žagarėliai
Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima minkyti tešlą rankomis. Suminome tešlą, ji turi gautis minkšta ir elastinga, tačiau nebekibti prie rankų (paranormal.lt).
Paviršių, ant kurio kočiosime žagarėlių tešlą, pabarstome miltais. Iškočiotą tešlą supjaustome trikampėmis ar keturkampėmis juostelėmis, įpjauname kiekvienos juostelės vidų ir vieną juostelės galą ištraukiame per įpjovą.
Puode įkaitiname augalinį aliejų ir kepame po kelis žagarėlius vienu metu, kol gražiai apskrus.
Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau