- 10.06.2019
- 3.0 Reitingas
- 1623 Peržiūros
- Aptarti
Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas. Manau, visus ingredientus rasite namuose.
Ingredientai:
- Kiaušiniai - 4 vnt.;
- Miltai;
- Pienas - 4 valgomieji šaukštai;
- Cukrus - 2 valgomieji šaukštai su kaupu;
- Augalinis aliejus žagarėlių kepimui;
- Miltinis cukrus žagarėlių apibarstymui.
Gaminame. Trapių žagarėlių receptas
Kiaušinius mušame į dubenį, beriame cukrų ir išplakame plaktuvu, arba šakute. Pilame pieną ir dar pamaišome. Miltus sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima minkyti tešlą rankomis. Miltų reikės tiek, kad tešla nebeliptų prie rankų.
Miltais pabarstome paviršių, ant kurio kočiosime tešlą. Iš tešlos kočiojame 0,5 cm storumo lakštą, supjaustome jį trikampėmis ar keturkampėmis juostelėmis, įpjauname kiekvienos juostelės vidų ir vieną juostelės galą ištraukiame per įpjovą.
Puode įkaitiname augalinį aliejų ir kepame po kelis žagarėlius vienu metu, kol gražiai apskrus.
Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.
Skanaus!
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau