Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Vasario » 16

Pakistano upė per naktį atsidūrė po žeme

Garsus Kašmyro upėtakių upelis išnyko įgriuvoje ir sukėlė baimę pietiniame Kašmyro Kokernago rajone. Garsusis Brenghi upelis Kokernago rajone Anantnago apygardoje jau dvi dienas teka į įgriuvą, o likusi upelio dalis išdžiūvusi.

Brenghi upelis yra vienas iš žymiausių upėtakių žvejybos upelių, viliojantis meškeriotojus savo margųjų upėtakių rūšimis. Prieš dvi dienas upelyje susidarė didžiulė įgriuva, į kurią sutekėjo visas upelio vanduo.

Dėl to upelio žemupyje neliko vandens, todėl žuvo daug upėtakių. Rajono valdžia pranešė, kad į piltuvą šiuo metu teka apie 50 kubinių metrų vandens per sekundę. Galima priminti, kad žiemą visų slėnio upelių ir upių debitas yra minimalus. Valdžios institucijos šioje vietovėje įvedė Baudžiamojo kodekso 144 straipsnį, kad neleistų žmonėms artintis prie įgriuvos, nes daugybė vietinių gyventojų lankosi šioje vietoje, norėdami pamatyti nerimą keliantį vaizdą.

Komentaras: Šio upelio situacija nėra pirma ar paskutinė. Neįmanoma susekti visų pasaulyje vykstančių incidentų, tačiau pastaraisiais metais spaudoje pasirodo vos 2-3 pranešimai per metus - kažkur ežeras, kažkur upė, kažkur ištisos lagūnos patenka į sūkurį. To priežastis - nesuvokiamos žemės duobės.

Kai automobilių stovėjimo aikštelėje atsiranda tokia duobė, visi nustemba ir žiūri, kaip į stebuklą. Ir kai upės vagoje atsiranda toks "gedimas", upė nepaaiškinamai ima džiūti, ar dingti. Ir tik retkarčiais, kaip dabar, galima atsekti, kur vanduo nuteka, ar dingsta. 

Kuo tai galiausiai baigsis - kone 333 kartus, pranašavo šimtai pranašų ir žinovų. Prieš pasaulio pabaigą pradės nykti vanduo, jo visai neliks - žmonės bėgs, kai tik pamatys blizgesį. Tačiau tai bus ne vanduo, kuris blizga, o auksas ir sidabras. Pranašystės išsipildymo metas jau prasidėjo, tad būkite atidūs. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityti daugiau

02.11.2019 laikas 16:40 Receptai – Patiekalai Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abie...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau