Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Lapkričio » 2

Vištienos kepsneliai pievagrybių ir Marsala vyno padaže

Vištienos Kepsneliai Pievagrybių ir Marsala Vyno Padaže Paranormal.lt

Ingredientai:

500 g. vištienos krūtinėlės;
40 g. miltų;
druska, pipirai;
1 nedidelis raudonas svogūnas;
2 česnako skiltelės;
3 v.š. alyvuogių aliejaus;
250 g. pievagrybių;
120 ml. Marsala vyno;
120 ml. vištienos sultinio;
45 g. riebios grietinėlės;
1 v.š. sviesto.

Gaminimas:

1. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais.

2. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

3. Iškeptus kepsnelius išimkite, į keptuvę pilkite alyvuogių aliejaus ir dėkite smulkiai pjaustytą svogūną bei smulkintas česnako skilteles. Šiek tiek apkepus, sudėkite pievagrybius.

4. Daržovėms iškepus, į keptuvę pilkite vyną ir pavirkite 2 minutes. Supilkite sultinį, grietinėlę, dėkite sviestą ir viską išmaišykite.

5. Į paruoštą padažą dėkite vištienos kepsnelius ir patroškinkite kelias minutes. Patiekite, pagardinus šviežiomis žolelėmis.

Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar