- 02.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 880 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
500 g. vištienos krūtinėlės;
40 g. miltų;
druska, pipirai;
1 nedidelis raudonas svogūnas;
2 česnako skiltelės;
3 v.š. alyvuogių aliejaus;
250 g. pievagrybių;
120 ml. Marsala vyno;
120 ml. vištienos sultinio;
45 g. riebios grietinėlės;
1 v.š. sviesto.
Gaminimas:
1. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai ir išmuškite iki plonų kepsnelių, pagardinkite druska bei pipirais.
2. Kepsnelius išvoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
3. Iškeptus kepsnelius išimkite, į keptuvę pilkite alyvuogių aliejaus ir dėkite smulkiai pjaustytą svogūną bei smulkintas česnako skilteles. Šiek tiek apkepus, sudėkite pievagrybius.
4. Daržovėms iškepus, į keptuvę pilkite vyną ir pavirkite 2 minutes. Supilkite sultinį, grietinėlę, dėkite sviestą ir viską išmaišykite.
5. Į paruoštą padažą dėkite vištienos kepsnelius ir patroškinkite kelias minutes. Patiekite, pagardinus šviežiomis žolelėmis.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau