Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Vasario » 19

Japonijoje sninga (video)

Ketvirtadienį Japonijos jūros pakrantės prefektūrose gausiai snigo, o Japonijos meteorologijos agentūra perspėjo, kad artimiausiu metu tikimasi daugiau sniego.

Agentūros teigimu, gausų snygį sukėlė žemo slėgio sistema virš Japonijos jūros ir šalto oro masė, dėl kurios Tohoku ir Čugoku regionuose buvo šalčiausia temperatūra šią žiemą, pranešė "Fuji TV". Pareigūnai įspėjo, kad gali sutrikti eismas, traukinių ir skrydžių eismas.

Iki ketvirtadienio vidudienio Fukui prefektūroje esančiame Ono mieste iškrito 64 cm sniego, o Gifu prefektūroje esančiame Širakavos mieste - 63 cm, pranešė agentūra.

Gausus sniegas tęsis iki penktadienio ryto, Hokuriku ir Tokai regionuose tikimasi iki 60 cm sniego, pranešė agentūra.

Priešgaisrinės apsaugos ir nelaimių valdymo agentūra ir vietos policija ragina gyventojus tose vietovėse, kur gausiai sninga, atsargiai valyti sniegą nuo stogų. Kad namai nesugriūtų nuo sniego svorio, daugelis žmonių, įskaitant vyresnio amžiaus žmones, dažnai naudojasi kopėčiomis, kad užliptų ant stogo, tačiau ant apsnigtų stogų praranda pagrindą.

Keletą žmonių taip pat palaidojo nuo namų stogų nukritęs sniegas.

Smarkus sniegas užklupo šiaurės rytų ir centrinę Japoniją

Japonijos šiaurės rytuose ir centrinėje dalyje gausiai snigo. Šių vietovių gyventojams patariama išlikti budriems, nes gali sutrikti eismas, nutrūkti elektros tiekimas, susidaryti lavinos ir kristi sniegas nuo stogų.

Japonijos meteorologijos agentūra praneša, kad žemo slėgio sistema ir stipri šalto oro masė atnešė sniego į vietoves prie Japonijos jūros.

Penktadienį 4 val. ryto sniego dangos storis siekė 1,41 metro Šonai mieste Jamagatos prefektūroje ir 1,26 metro Ono mieste Fukui prefektūroje.

Tohoku ir Hokuriku regionuose iškrito du-tris kartus daugiau sniego nei paprastai šiuo metų laiku.

Tikimasi daugiau sniego. Per 24 valandas iki penktadienio vakaro Tohoku gali iškritti iki 70 cm sniego, o Niigatos prefektūroje ir šiauriniame Kanto regione - iki 60 cm sniego.

Tų vietovių, kuriose gausiai sninga, gyventojams patariama būti atsargiems, kad išvengtų nelaimingų atsitikimų valant sniegą, ir įsirengti žiemines padangas arba sniego grandines.

Sniegas gali pabloginti matomumą. Taip pat patariama būti atsargiems dėl stipraus vėjo, žaibų ir audringos jūros.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

12.08.2019 laikas 18:31 Receptai – Patiekalai Trupininis pyragas su varške
Trupininis pyragas su varške receptas. Paruoštą pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą beveik visiškai atvėsinkite ir tik tuomet pjaustykite, kadangi karštas pyragas yra birus, gabaliukai nela...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau