- 05.07.2019
- 0.0 Reitingas
- 1421 Peržiūr
- Aptarti
Mėsos teftelių receptas
Ingredientai:
Padažui:
Gaminame. Mėsos tefteliai su padažu
Į dubenėlį dedame mėsos faršą, virtus ryžius, smulkintą vieną svogūną ir česnaką, kiaušinį, pagardiname druska, pipirais ir išmaišome. Rankomis darome mėsos rutuliukus, apvoliojame miltuose ir pakepiname keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių ir dedame į puodą.
Likusį svogūną susmulkiname, morką sutarkuojame smulkia tarka. Į keptuvę pilame aliejų, dedame sviestą, įkaitiname, dedame morką, svogūną ir pakepiname kelias minutes. Tada dedame pomidorų pastą, druską, pipirus, lauro lapus, paprikos miltelius, kapotus žalumynus, cukrų, pilame stiklinę vandens, išmaišome ir patroškiname penkias minutes.
Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau