Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pokalbiai | Vaizdai » 2022 » Vasario » 19

Šokiruojanti informacija apie parduotuvinio maisto keliamą grėsmę

Šiame video gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

Alexas Jonesas kalba apie vieną tamsiausių galios būdų, kuriuos globalistai naudojo norėdami kontroliuoti populiaciją – maistą. Planetos pagrindinių pasėlių, genetiškai pakeistų rūšių ir sąmoningai pakeisto vandens, maisto ir oro užteršimą chemtreilais yra skirta susilpninti mases ir pasiekti visišką dominavimą.

Elitas ir pasauliniai lyderiai… dirba su gyventojų mažinimu. Sužinokite tikrąją tiesą apie tai, ką valgote… ir jūsų veiksmų pasekmes.

Žmonės visame pasaulyje, bet ypač Jungtinėse Valstijose, patiria cheminę ataką. Į mūsų racioną patenka mirtini ir pavojingi toksinai – nuo ​​aspartamo iki fluoro, GMO, gyvsidabrio teršiančių medžiagų, pesticidų, plastiko junginių vištienoje, daug fruktozės turinčių kukurūzų sirupo ir tt.

Daugelis šių medžiagų sąmoningai sukelia arba yra susijusios su nevaisingumu, persileidimais, vėžiu, smegenų augliais ir pačia mirtimi.
Šiame video įraše pateikiama informacija apie parduotuvinio maisto keliamą grėsmę.

 
Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.01.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis valgomaja morka

Valgomoji morka liaudies medicinoje, valgomaja morka, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudiški patarimai kaip gydytis valgomaja morka.

Skaityti daugiau

30.01.2020 laikas 08:50 Receptai – Patiekalai Riešutų sviesto sausainiai

Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje ...

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 15:51 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (pupalaiškio, gencijono)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: trapiojo pupalaiškio, melsvojo gencijono, jonažolės žiedų ir lapų, paprastosios kraujažolės žiedų ir lapų, gysločio lapų, apynio spurgų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 06:46 Gegužės 8 d. horoskopas: Jaunatis Jaučio ženkle su Uranu
Šiandien turime Jaunatį Jaučio ženkle, pažvelkite, kaip gražiai planetos stovi jungtyje: Venera, Saulė, Mėnulis, Uranas, Jupiteris ir Baltasis Mėnulis.

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 20:12 „Mano tėvas nužudė NSO liudininkus Rosvelyje“

NSO tyrinėtojas Antonis Bragalija garsėja kruopščiais tyrimais ir paieškomis. Jam pavyko pritraukti daugybę įvairių su NSO susijusių epizodų liudininkų. Tačiau dauguma jų yra įvykių, tiesiogiai susijusių su Rosvelyje įvykusia NSO katastrofa, liudi...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 19:18 Senovinės gydomosios taurės paslaptis: unikali jėzuitų vienuolio dovana Romos imperatoriui

Labai seniai jėzuitų vienuolis Atanasijus Kircheris Šventosios Romos imperijos imperatoriui Ferdinandui III įteikė labai neįprastą dovaną. Ji atrodė kaip paprasta medinė taurė. Tačiau šis indas slėpė nuostabią paslaptį. Į ja įpylus tyro šaltinio v...

Skaityti daugiau