Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pokalbiai | Vaizdai » 2022 » Vasario » 19

Obamos mokslo reikalų patarėjo J. Holdreno pamišėliškos fantazijos (2009)

Šiame video gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę.

John'as Holdrenas - Obamos "Mokslo Caras" teigia: "Priverstiniai abortai ir masinė sterilizacija yra būtini jei norime apsaugoti žemę." Jo 1977 metais parašyta knyga pateisina ekstremalias totalitaristines priemones siekiant kontroliuoti populiacijos skaičių. Priverstiniai abortai. Masinė sterilizacija. "Planetarinis režimas" su amerikos gyventojų gimstamumo ir mirštamumo kontroliavimo jėga. Tironiškos pamišėlio fantazijos? Ar tiesiog nuomonė asmens, kuris šiuo metu tvarko Jungtinių Valstijų mokslo politiką? Ar gal viena ir kita?

Šias mintis, kartu su daugeliu kitų panašiai kraupių rekomendacijų, pasiūlė John'as Holdern'as, kurį Barack'as Obama neseniai paskyrė Baltųjų Rūmų Mokslo ir Technologijų politikos biuro vadovu. Jis taipogi yra prezidento patarėjas mokslo ir technologijų klausimais, ir užima vietą prezidentinėje mokslo ir technologijos klausimų taryboje, ir neformaliai vadinamas Jungtinių Valstijų "Mokslo Caru".

Taigi, 1977 metais išleistoj knygoj, Hodren'as, žmogus, kuris praktiškai šiuo metu vadovauja Jungtinių Valstijų mokslo politikai, rašo: ·Pastojusios moterys gali būti priverstos pasidaryti abortą, nepriklausomai ar jos to nori, ar ne. ·Didžioji populiacijos dalis galėtų būti sterilizuota pasitelkiant nevaisigumą skatinančius vaistus, kurie būtų tikslingai dedami į šalies geriamąjį vandenį arba į maistą. ·Vienišų bei nepilnamečių motinų vaikai turėtų būti priverstinai konfiskuojami ir perduodami ugdyti kitoms poroms. ·Žmonės, kurie prisideda prie "socialinio gadinimo" (t.y. gimdo nepageidautinus), "įstatymų numatyta tvarka turėtų būti patraukti į atsakomybę už reprodukcijos normos pažeidimus" (kitaip tariant priversti pasidaryti abortą arba būti sterilizuotais). ·Transnacionalinis planetarinis režimas turėtų imtis pasaulinės ekonomikos valdymo, ir taipogi kontroliuoti intymiausias Amerikiečių gyvenimo vietas (pasitelkiant ginkluotą tarptautinę policinę jėgą).

Sakote, neįmanoma? Čia galbūt perdėta arba tai melas. Nei vienas sveiko proto žmogus negalėtų to sugalvoti. Na, man nepatinka pranešti tokias naujienas, tačiau tai nei apgaulė, nei perdėjimas. John'as Holdern'as iš tiesų yra pasakęs šiuos dalykus, ir šiame pranešime bus įrodymų. Žemiau jūs rasite fotografijas, skanavimo kopijas ir transkripcijas iš knygos pavadinimu "Ekomokslas", išleistos 1977 metais, kurią John'as Holdernas parašė su bendraautoriais ir artimais kolegomis Paul'u Ehrlich'u ir Anne Ehrlich. Skanavimo kopijos ir nuotraukos, pateiktos šioje analizėje, yra pakankamas įrodymas, jog žodžiai priskirti John'ui Holdren'ui yra nepakeisti ir tiksliai nurašyti.

PS: keisčiausia, kad tai 2009 metų išsakytos mintys, kurios tampa realybe, mes žinoma ir ankščiau rašėme apie tai... konspirologijoje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.09.2018 laikas 08:05 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo

Bronchitas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo bronchito, plaučių uždegimo, bronchitas, bronchito gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kokliušo
Kokliušas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kokliušo, kokliušas, kokliušo gydymas, receptai kokliušas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau