Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 17

Advokatas pateikia Kongresui įrodymų, kad COVID-19 vakcinos yra viena didžiausių sukčiavimų istorijoje

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Advokatas Thomas Renzas (Thomas Renz), paviešinęs Gynybos departamento duomenis, rodančius, kad 2021 m. pradėjus naudoti COVID-19 vakcinas, labai padaugėjo karių sunkių susirgimų ir sužalojimų, paskelbė specialų teisinį pranešimą su beveik 200 puslapių patvirtinančiais įrodymais.

Vieni iš labiausiai nerimą keliančių duomenų, įtrauktų į įrodymus, yra gauti iš trijų Gynybos departamento informatorių, kurie pasidalijo įrodymais iš Gynybos karinės epidemiologinės duomenų bazės apie bendrą beveik 1000 proc. padidėjusį traumų ir ligų skaičių. Ši duomenų bazė, kaip praneša Renzas, "laikoma svarbiausia epidemiologine duomenų baze pasaulyje, kurią stebi visas kariuomenės padalinys, kuri yra DHHS duomenų, susijusių su vakcinų sauga, dalis ir kurią dažnai cituoja visuomenės sveikatos specialistai recenzuojamose publikacijose".

Duomenis jis pristatė per viešą klausymą senatoriui Ronui Džonsonui (Ron Johnson), kuris yra Nuolatinio tyrimų pakomitečio narys. Tada senatorius Džonsonas dėl to parašė laišką gynybos sekretoriui ir gavo atsakymą, kuriame teigiama, kad duomenų bazėje įvyko "klaida", turėjusi įtakos 2016-2020 m. duomenims, ir kad 2021 m. tai nebuvo anomalija.

Pasak Renzo, jei taip iš tiesų buvo, Sveikatos ir žmogaus paslaugų departamentas, daktaras Anthony Fauci, Gynybos departamentas, Baltieji rūmai ir visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnai visame pasaulyje klydo penkerius metus - įskaitant 2020-uosius, pirmuosius pandemijos metus.

Kalbėdamas apie tai, kad vėliau Gynybos departamentas pakoregavo duomenis tais metais, kuriuos, jo teigimu, paveikė klaida, kad 2021 m. skaičiai atrodytų labiau atitinkantys ankstesnius metus, jis rašė: "Tada 2021 m. klaida stebuklingai pasitaisė, nepaisant to, kad klaida liko nepastebėta iki tol, kol mes pasidalijome šia informacija 2022 m."

Pentagonas kol kas nepaaiškino, kodėl penkerius metus oficialioje sistemoje nebuvo tikrų skaičių ir iš kur atsirado iš pradžių paskelbti skaičiai, taip pat nepaaiškino, kodėl 2021 m. skaičiai tariamai buvo tikslūs, o ankstesni skaičiai - ne.

Tačiau žinome, kad, priklausomai nuo to, ar 2021 m. buvo nenormalūs, ar ankstesnių penkerių metų skaičiai iš tiesų buvo panašūs į 2021 m., kaip nurodo Renzas, turi būti teisingas vienas iš dviejų dalykų: "Arba kariuomenėje buvo masinis vakcinų sukeltas sužalojimas, arba mūsų kariuomenė buvo labai nesveika, o Pentagonas ilgus metus visiškai prarado šių sveikatos problemų epidemiologinės priežiūros kontrolę. Bet kuriuo atveju tai yra metų istorija".

Pastebėtas žymus kelių sunkių ligų atvejų padidėjimas

Tarp DoD duomenų bazėje rastų duomenų, į kuriuos atkreiptas dėmesys Džonsono laiške, buvo ir 2 181 proc. padidėjęs hipertenzijos atvejų skaičius nuo 2020 m. iki 2021 m., 1 048 proc. padidėjęs nervų sistemos ligų skaičius, 680 proc. padidėjęs išsėtinės sklerozės atvejų skaičius, 551 proc. padidėjęs Guillain-Barre sindromo atvejų skaičius ir gerokai viršijantis 100 proc. įvairių rūšių vėžio ir nevaisingumo atvejų skaičius.

Kiti duomenys, į kuriuos Renzas norėjo atkreipti dėmesį, yra Gynybos departamento dokumentas, įrodantis, kad daktaras Faučis melavo teigdamas, jog virusas yra "nevakcinuotų žmonių krizė", ir įrodantis, kad skiepai dar mažiau veiksmingi tarp mažumų, taip pat "Pfizer" dokumentas, įrodantis, kad vakcinų pavojus buvo žinomas anksti ir kad galimas šalutinis poveikis buvo slepiamas.

Taip pat yra DoD vyresniųjų vadovų pažyma, įrodanti, kad ketvirtadalis aktyviosios tarnybos ir atsargos karių dar nėra visiškai paskiepyti, todėl jie gali būti atleisti iš kariuomenės.

Renzas ne tik ragina nedelsiant atšaukti privalomą karinio personalo skiepijimą, bet ir prašo pareigūnų "pažvelgti į faktus ir užimti poziciją".

Šio straipsnio šaltiniai:

WND.com

RonJohnson.Senate.gov

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 12:16 Receptai – Patiekalai Citrinų sultys su medumi, česnaku gydo stenokardija
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: medus, citrinų sultys, česnakas.

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 18:12 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su grikiais
Gaminame. Kiaulienos kotletai su grikiais. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su uogomis keptuvėje
Vaišės pagal šeimyninius receptus – tai visada skanu. Ir ne todėl, kad einant laikui jų proporcijos ir gramų kiekis nugludintas iki puikiausios kokybės, bet todėl, kad juose gyva atmintis. Juk kiekvienas turi prisiminimų, su nenui...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau