Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 18

Ar PSO vadovas pripažino, kad kai kurios šalys duoda skatinamuosius vaistus, kad "nužudytų vaikus"?

Ar tai dar vienas pavyzdys, kad "ekspertai" pagaliau pasivijo "sąmokslo teorijų" šalininkus, ar tai buvo tik PSO vadovo freudiškas paslydimas?

Toliau pateiktame vaizdo įraše Pasaulio sveikatos organizacijos generalinis direktorius Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus (Tedros Adhanom Ghebreyesus) kaltina, kad kai kurios šalys duoda kovidų stiprinamuosius preparatus, kad "nužudytų vaikus".

Žinoma, kaip kai kurie jau nurodė, tai galėjo būti tiesiog PSO vadovo kalbos klaida....... nors jis ir nebandė ištaisyti savo "klaidos".

PSO atstovas spaudai sakė BBC: Jis pakartojo tą patį skiemenį, kuris skambėjo kaip "cil-children". Bet kokia kita interpretacija yra 100 proc. neteisinga".

Faktų tikrintojai teigia, kad vaizdo įraše trūksta konteksto, ir nurodo į kalbos stenogramą.

"Newschecker", norėdamas patikrinti, kokiame kontekste buvo pasakytas tariamas komentaras virusiniame vaizdo įraše, patikrino PSO interneto svetainėje esančią kalbos stenogramą ir 26:44 min. rado minėtą dalį.

Transkripcijoje rašoma: "Ne dėl to, kad jie nėra skatinami. Tokia yra tikrovė. Taigi, manau, kad jie turėtų sutelkti dėmesį į tai, į ką reikėtų sutelkti dėmesį, tai yra problema. Šiandien ir pastarosiomis dienomis turėjome susitikimą. Dabar atsiranda naujų įrodymų apie jo naudą, ypač vyresnio amžiaus žmonių grupėms, vyresnio amžiaus piliečiams, ypač vyresniems nei 65 metų ir vyresniems nei 60 metų. Taigi, jei jis bus naudojamas, geriau sutelkti dėmesį į tas grupes, kurioms gresia sunkios ligos ir mirtis, o ne, kaip matome, kai kurios šalys naudoja, kad suteiktų stiprinamuosius preparatus vaikams, o tai nėra teisinga."

Būtent paskutiniame pateiktos stenogramos sakinyje girdėti, kad PSO vadovas sako "žudyti vaikus", tačiau stenogramoje nėra žodžio "žudyti"."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

08.08.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti namuose varškės spurgas
Senai norite pagaminti spurgų, bet nežinote, pagal kokį receptą jos išeina pačios skaniausios? Tvirtai galime pasakyti, kad mūsų receptas vienas sėkmingiausių! Varškės spurgos išeina orinės, saikingai saldžios, naudingos ir nerieb...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 08:21 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo
Alkoholizmas liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gydantis nuo alkoholizmo, alkoholizmas, alkoholizmo gydymas, pagirios, alkoholizmo receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis v...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.05.2024 laikas 16:48 Astronomams pavyko nufotografuoti paslaptingą Jupiterio palydovą
Aplink Jupiterį skriejančiam kosminiam aparatui "Juno" pavyko nufotografuoti paslaptingą ir sunkiai pasiekiamą palydovą, vadinamą Amaltėja.

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 16:16 "Neįmanoma" milžiniška planeta apstulbino mokslininkus
Tarptautinė astronomų komanda, vadovaujama Lježo universiteto EXOTIC laboratorijos tyrėjų, bendradarbiaudama su Masačusetso technologijos institutu ir Andalūzijos astrofizikos institutu, atrado "neįmanomą" milžinišką planetą, kurios tankis prilygsta ...

Skaityti daugiau

16.05.2024 laikas 15:55 Atrastas svetimas pasaulis su "nesibaigiančiomis" naktimis

Tarptautinė astronomų komanda atrado iki šiol nežinomą Žemės dydžio planetą, esančią vos už 55 šviesmečių nuo mūsų.

Skaityti daugiau