Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 19

Fauci užsimena, kad netrukus gali išeiti į pensiją, nes Randas Paulas siekia panaikinti jo, kaip NIAID direktoriaus, pareigas

(Trumpai pasaulis) Dr. Anthony Fauci užsiminė, kad mažėjant kokliušo susirgimų skaičiui jis gali netrukus išeiti į pensiją, teigdamas, kad sutiko likti tik iki pandemijos pabaigos.

Ši žinia pasirodė kaip tik tuo metu, kai senatorius Randas Paulas (Rand Pau) paskelbė, kad atėjo laikas atleisti A. Fauci iš NIAID direktoriaus pareigų.

Šią savaitę R. Paulas pristatė pataisą, kuri neleistų R. Fauci rom priimti sprendimų, susijusių su visuomenės sveikata milijonams amerikiečių. Nė vienas asmuo neturėtų būti laikomas "vyriausiuoju diktatoriumi", - pareiškė Polas.

Faučis, kuris yra prezidento Bideno vyriausiasis patarėjas medicinos klausimais, ABC podkastui "Start Here" sakė, kad svarsto galimybę pasitraukti iš pareigų, nes visoje šalyje mažėja kovidų atvejų ir panaikinami apribojimai.

Jis sakė: "Jis sakė, kad, kaip ir kiti žmonės, jis yra labai svarbus: Jis pridūrė: "Esu sakęs, kad liksiu dirbti tai, ką darau, kol išeisime iš pandemijos etapo, ir manau, kad mes jau galime būti ten, jei sugebėsime išlikti." Tada jis pridūrė: "Šiuo metu neturiu jokių planų kur nors eiti, bet niekada negali žinoti. Negaliu likti šiame darbe amžinai."...

Kam įdomu visą straipsnį skaitykite angliškai - (Pasaulio naujienos kitaip... faktai, nuorodos)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.12.2017 laikas 14:53 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (šunobelės, pipirmėčiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Virškinimas. Ingredientai: šunobelės šaknų, pipirmėčių lapų, dilgėlių lapų, ajero šaknų, valerijono šaknų.

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Šalavijas vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Šalavijo, Vandens

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau