Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 22

Prezidentas Zelenskis: Bidenas sąmoningai išprovokavo Rusiją įsiveržti į Ukrainą - stulbinantis prisipažinimas

Patikrinti faktai

Prezidentas V. Zelenskis (Zelensky) neseniai CNN pateikė stulbinantį prisipažinimą, patvirtinantį, kad Joe Bidenas sąmoningai išprovokavo ir įkalbėjo Rusiją užpulti Ukrainą, vykdydamas savo "Naujosios pasaulio tvarkos" darbotvarkę.

"Aš asmeniškai prašiau jų tiesiogiai pasakyti, kad po metų, dvejų ar penkerių mes jus priimsime į NATO, tiesiog pasakyti tai tiesiogiai ir aiškiai, arba tiesiog pasakyti "ne", - sakė V. Zelenskis interviu CNN. "Ir atsakymas buvo labai aiškus: jūs netapsite NATO nariais, bet viešai, durys liks atviros", - pridūrė jis.

Theconservativetreehouse.com praneša: Taigi, privačiai NATO ir Bideno administracija sakė Zelenskiui, kad Ukraina niekada netaps NATO nare, tačiau viešai teigė, kad elgsis taip, lyg tokia galimybė egzistuotų.  Ukraina negalėjo įstoti į NATO, bet jie ketino apsimesti, kad gali.  Kodėl jie taip elgėsi?

Dabar grįžkime prie ankstesnių apybraižų, kai pirmą kartą paaiškėjo, kad J. Bideno administracija naudojosi Kinija, kad perduotų informaciją Rusijai.

Vasario pabaigoje "New York Times" pranešė apie JAV žvalgybos ir diplomatinius Valstybės departamento pareigūnus, kurie per tris mėnesius iki Rusijos invazijos dalijosi žvalgybine informacija su Kinijos pareigūnais. NYT straipsnyje pasakojama, kaip JAV gruodžio, sausio ir vasario mėnesiais bandė įtikinti Kiniją įsikišti ir įtikinti Rusiją neperžengti sienos į Ukrainą.

Daugelis žmonių į šią istoriją žvelgė iš nekompetencijos perspektyvos, t. y. kodėl J. Bideno komanda manė, kad Kinija nepasidalys informacija ir pan.

Tačiau kai kalbama apie tokio pobūdžio klausimus, niekada nekompetencijai nepriskirkite to, ką galima paaiškinti manipuliaciniais ketinimais.

Yra visos priežastys manyti, kad tai, kuo Bideno žvalgybos bendruomenė ir Valstybės departamentas dalijosi su Kinija, buvo daroma siekiant, kad Pekinas perduotų tai Maskvai.

Žvelgiant iš šios perspektyvos, su ketinimais susijęs klausimas tampa toks: ką jie stūmė ir kodėl jie tai stūmė?

Dabar pereiname prie viešos istorijos, viešos citatos ir kritiškai vertinamo 2021 m. gruodžio mėnesio "Reuters" straipsnio. Ką viešai išdėstė Joe Bidenas Ukrainos prezidentui Vladimirui Zelenskiui?

Reuters, 2021 m. gruodžio 9 d. - "JAV prezidentas Joe Bidenas patikino Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį, kad Kijevo siekis įstoti į NATO karinį aljansą yra jo paties rankose, po abiejų lyderių pokalbio ketvirtadienį sakė Zelenskio štabo vadovas.

J. Bidenas ir V. Zelenskis kalbėjosi praėjus dviem dienoms po J. Bideno (Biden) derybų su Rusijos Prezidentu Vladimiru Putinu (Vladimir Putin), kuriose buvo bandoma sušvelninti krizę dėl Rusijos karių judėjimo prie Ukrainos sienų.

2021 m. gruodžio viduryje JAV poziciją viešai išreiškė Joe Bidenas, sakydamas prezidentui Zelenskiui, kad Ukrainos įstojimas į NATO priklauso nuo Ukrainos.  Jei jie nori įstoti, jie įstos.  Tačiau iš Zelenskio pareiškimų (2022 m. kovo 20 d.) žinome, kad privačiai Bidenas sakė, jog jūs niekada nepateksite į NATO, bet mes viešai apsimesime, kad esate.

Įstojimas į NATO Rusijai buvo raudona linija, Joe Bidenas tai žinojo.  Vladimiras Putinas labai aiškiai pasisakė prieš, ir visi tai žinojo.  Rusija niekada nesutiks leisti Ukrainai įstoti į NATO.  Tačiau Bideno administracijai vadovavę žmonės norėjo sudaryti viešą regimybę, kad Ukraina įstoja į NATO.

2021 m. gruodį JAV žvalgybos bendruomenė ir Valstybės departamentas kalbėjosi su Kinija apie Rusijos kariuomenės telkimą, pagal "New York Times" informaciją.

Bideno administracija nėra tokia kvaila, kad lieptų Zelenskiui žaisti apsimetinėjimo žaidimą, nežinodama, kad tai sukels galutinį karinį Putino atsaką.

Yra tik vienas būdas į tai pažvelgti.  Bideno administracija sąmoningai viliojo Putiną ir provokavo jį įsiveržti į Ukrainą, nes Bideno komanda norėjo, kad Putinas įsiveržtų į Ukrainą.

Kyla klausimas, kodėl?  Kodėl Bideno žmonės norėjo išprovokuoti Vladimirą Putiną įsiveržti į Ukrainą?

Vėlgi, norint atsakyti į šį klausimą, reikia kritiškai vertinti: niekada nepriskirkite nekompetencijai to, ką galima paaiškinti ketinimais. 

Kadangi Baltuosius rūmus užgriuvo daugybė blogų ekonominių naujienų ir katastrofiškų politinių rezultatų, geopolitinė krizė, nukreipianti pasaulio dėmesį, turi didelės naudos.  Tačiau šis konkretus motyvas taip pat yra gilesnis.

Ši krizė iš tikrųjų padeda įvairiais būdais siekti vidaus politikos tikslų ir uždavinių.

J. Bideno aplinkos žmonės nori, kad energijos kainos sparčiai augtų; jie nori, kad benzino kainos labai padidėtų, nes tai yra jų "žaliojo naujojo kurso" darbotvarkės dalis.  Tai ideologiniai keliautojai, intensyviausi B. Obamos minios nariai, o J. Bidenas buvo paskirtas kaip vienkartinė figūrėlė, leidžianti jiems vykdyti politinę darbotvarkę nesirūpinant politine žala.

Nutiesti kelią "Didžiajam pertvarkymui", dar žinomam kaip "Statykime geriau", yra daug lengviau, kai esminių pokyčių minia gali tiesiog visu greičiu veržtis į priekį.

Tai labiausiai įsišakniję ideologai, kurie federalinio deficito išlaidas laiko priemone tikslui pasiekti, kai JAV iš esmės pasikeičia ir visiems laikams sumažėja, nes esame bankrutavę.

Žvelgiant per šią pasekmių prizmę, visi neigiami Rusijos įžengimo į Ukrainą ir mūsų atsako į tai padariniai šalies viduje nėra laikomi blogais padariniais.  Šios pasekmės yra vidaus ir ekonominiai skausmai, kuriuos reikia priimti, o ne jų vengti.  Galų gale, žmonės, sukeliantys šias pasekmes, patys niekada jų nepajus.

Stebėkite, kas nutiks, jei mūsų pačių vyriausybei, tiems patiems įsišaknijusiems ideologams, pavyks panaudoti sankcijas Rusijai, kad jos apimtų ir Rusijos pašalinimą iš SWIFT finansinių biržų.

Rusija, Kinija ir Iranas nedelsdami atsakys į tai, kad "Vakarai" užblokuos Rusijos dalyvavimą SWIFT finansų sistemoje.  Jei jos pradės naudoti kontrprekybinę valiutą, kuri aplenks naftos dolerį, netrukus doleris bus susilpnintas arba pašalintas kaip pasaulinė prekybos valiuta.  Jei taip atsitiks, Jungtinėms Amerikos Valstijoms, kokias jas pažįstame, bus galas.

O dabar pagalvokite apie Obamos komandą, ideologiškiausią iš visų ideologinių keliaujančių globalistų.... tą pačią komandą, kuri norėjo Vakarų kultūros dekolonizacijos.  Komanda, kuri nori "esminių ir nuolatinių pokyčių".  Šios įgulos tikslas - Jungtinių Valstijų žlugimas.  Šiai komandai pasiekti šią vietą įvedant SWIFT sankcijas Rusijai yra grynasis teigiamas rezultatas.

Žvelgiant iš šios perspektyvos, tai, kas vyksta Ukrainoje ir Rusijoje, tampa visiškai kitokia dinamika.

Kodėl žmonės, esantys J. Bideno aplinkoje ir (arba) aplink jį, norėtų manipuliuoti informacija, kurstyti, sukelti ir galiausiai išprovokuoti Vladimirą Putiną įsiveržti į Ukrainą?

Na, štai jums ir atsakymas.

Tai, ką vakar pasakė Zelenskis, turi prasmę, kai į tai žvelgiate iš pozicijos, kad Jungtinės Valstijos norėjo išprovokuoti Rusiją įžengti į Ukrainą ir tam tikslui pasiekti naudojo viešus pareiškimus kartu su kruopščiai parengta žvalgybos informacija Kinijai.

"Aš asmeniškai paprašiau jų tiesiogiai pasakyti, kad mes ketiname jus priimti į NATO po metų, dvejų ar penkerių, tiesiog pasakykite tai tiesiogiai ir aiškiai, arba tiesiog pasakykite "ne", - sakė V. Zelenskis. "Ir atsakymas buvo labai aiškus, jūs nebūsite NATO nariais, bet viešai, durys liks atviros", - sakė jis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

08.09.2019 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Apverstas karamelinis obuolių pyragas
Kepamus obuolius ištraukite iš orkaitės, apibarstykite cinamonu ir ant viršaus supilkite tešlą. Pyragą dėkite atgal į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių, kol gražiai apskrus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau