Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Kovo » 19

Daugybė tyrimų rodo, kad COVID vakcinos neapsaugo vaikų, tad kodėl primygtinai reikalaujama jas švirkšti?

(Trumpai medicinoje) Du tyrimai atskleidė, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) vakcinos vaikams suteikiama apsauga po tam tikro laikotarpio sumažėja. Be to, vakcinos daro daugiau žalos nei naudos, o tikimybė, kad vaikai pasveiks nuo COVID infekcijos, yra labai didelė.

Vieno Niujorko valstijoje atlikto tyrimo metu nustatyta, kad Pfizer COVID-19 vakcina buvo tik 12 proc. veiksminga nuo B11529 omikrono varianto. Vasario 28 d. žurnale medRxiv paskelbtame priešpremjeriniame tyrime buvo nagrinėjami dviejų Imperijos valstijos vaikų grupių duomenys nuo 2021 m. gruodžio 13 d. iki sausio 30 d.

Vaikų nuo penkerių iki 11 metų amžiaus grupėje vakcinos veiksmingumas nuo omikrono per šį laikotarpį sumažėjo nuo 68 proc. iki 12 proc. Tyrime taip pat pažymėta, kad vakcinos gebėjimas apsaugoti nuo COVID-19 hospitalizacijos 5-11 metų amžiaus vaikų grupėje sumažėjo nuo 100 proc. gruodį iki 48 proc. sausį.

Panašus pastebėjimas nustatytas ir tarp paskiepytų 12-17 metų amžiaus vaikų. Nuo 66 proc. gruodį vakcinos veiksmingumas nuo omikrono infekcijų sumažėjo iki 51 proc. sausį. Apsauga nuo hospitalizacijos toje pačioje grupėje sumažėjo nuo 85 proc. iki 73 proc. 

"Duomenų apie [Pfizer] BNT162b2 vakcinos veiksmingumą vaikams, ypač [5-11 metų], ir po omikrono varianto atsiradimo yra nedaug. Omikrono eroje [Pfizer] vakcinos veiksmingumas nuo [omikrono] atvejų sparčiai mažėjo", - rašė Niujorko tyrimo autoriai. Beje, JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) patvirtino, kad "Pfizer" vakciną galima naudoti vaikams nuo penkerių iki 17 metų....

Kam įdomu visą straipsnį skaitykite angliškai - (Pasaulio naujienos kitaip... faktai, nuorodos)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

12.09.2019 laikas 20:52 Receptai – Patiekalai Stulbinantis pyragas su švelniu kremo įdaru

Šio kepinio originalumas yra tame, kad į orkaitę dedama skysta tešla. Bet kepimo procese dėl ingredientų riebumo skirtumų pyragas savarankiškai išsisluoksniuos ir gausis stulbinantis pyragaitis su švelniu kremo įdaru.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau