Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 21

Ukrainos kariuomenė naudoja moteris ir vaikus kaip "gyvuosius skydus"

Patikrintas faktas

Remiantis šokiruojančiais liudininkų pasakojimais, Ukrainos kariuomenė kovoje su Rusija naudoja moteris ir vaikus kaip "gyvuosius skydus".

Pastarosiomis dienomis pasirodė dešimtys nerimą keliančių vaizdo įrašų, kuriuose teigiama, kad Ukrainos kariai, įskaitant neonacių grupuotę "Azovo batalionas", įrengia puolamąsias karines pozicijas civilinėse teritorijose, kad galėtų vykdyti atakas prieš Rusijos karius, o piliečius, įskaitant moteris ir vaikus, naudoja kaip "gyvuosius skydus", garantuodami, kad atsakomoji ugnis pataikys į civilines teritorijas.

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: Ši apgailėtina taktika yra ta pati, kurią džihadistai naudojo Irake ir Afganistane, ir dėl kurios be reikalo nukenčia civiliai gyventojai.

Kepurės patarimas "Twitter" vartotojui Džonui Sinmiedo (John Sinmiedo), dar žinomam kaip. @youblacksoul, kuris surinko pastarųjų dienų vaizdo interviu mega giją.

Peržiūrėkite:

Ukrainiečių pabėgėliai taip pat teigė, kad visi pranešimai apie saugias perėjimo zonas yra melas. Esą Zelenskio pajėgos nustojo teikti transportą iš šalies.

Ironiška, bet, pasak kai kurių pagaliau iš konflikto zonos pasprukusių žmonių, iš tikrųjų daugiau humanitarinės pagalbos teikia rusai nei Ukrainos pajėgos.

Kai kurie pabėgėliai taip pat teigė, kad Ukrainos kariai grasina sušaudyti visus, kurie bandys pabėgti iš teritorijos, o tai, remiantis dviem atskirais liudininkų pasakojimais, jau pradėjo vykti. Tačiau tai kol kas nepatvirtinta.

Jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš tiesų taip elgiasi su savo žmonėmis, tuomet V. Zelenskį reikia apklausti dėl "karo nusikaltimų" kartu su V. Putinu.

(Sean Adl-Tabatabai straipsnis perspausdintas iš NewsPunch.com)

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.08.2018 laikas 07:15 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Pūliuojančių akių gydymui
Pūliuojančios akys liaudies medicinoje, Pūliuojančios akys, receptas nuo pūliuojančių akių, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

12.08.2019 laikas 18:31 Receptai – Patiekalai Trupininis pyragas su varške
Trupininis pyragas su varške receptas. Paruoštą pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą beveik visiškai atvėsinkite ir tik tuomet pjaustykite, kadangi karštas pyragas yra birus, gabaliukai nela...

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau