Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Balandžio » 20

NSO paliko nudegimų ant liudininkų kūnų

Remiantis neseniai paskelbta išsamia JAV vyriausybės ataskaitų duomenų baze, parengta pagal Informacijos laisvės akto (FOIA) prašymą, dėl susidūrimų su NSO amerikiečiai patyrė radiacinių nudegimų, smegenų ir nervų sistemos pažeidimų ir net "dingo be žinios".

Dokumentų duomenų bazėje yra daugiau kaip 1 500 puslapių su NSO susijusios medžiagos iš Pažangiosios aerokosminės grėsmės identifikavimo programos (AATIP) - slaptos JAV Gynybos departamento programos, vykdytos 2007-2012 m. AATIP tapo viešai žinoma tik 2017 m., kai buvęs programos direktorius Luisas Elizondo išėjo iš Pentagono ir žiniasklaidoje paskelbė keletą liūdnai pagarsėjusių vaizdo įrašų, kuriuose neatpažinti orlaiviai juda iš pažiūros neįmanomais būdais.

Netrukus po to, kai tapo žinoma apie AATIP egzistavimą, britų bulvarinio laikraščio "The Sun" JAV skyrius pateikė prašymą pagal Informacijos laisvės įstatymą pateikti visus su programa susijusius dokumentus. Po ketverių metų - 2022 m. balandžio 5 d. - JAV gynybos žvalgybos agentūra (DIA) patenkino prašymą ir paskelbė dar 1574 puslapius "The Sun" medžiagos. Kaip rašo "The Sun", tarp krūvos dokumentų buvo ataskaitos apie biologinį NSO stebėjimo poveikį žmonėms, pažangių technologijų, pavyzdžiui, nematomų apsiaustų, tyrimus ir giliojo kosmoso tyrinėjimo bei kolonizavimo planai. Kai kurios dokumentų dalys buvo "iš dalies neatskleistos" dėl privatumo ir konfidencialumo priežasčių, "The Sun" sakė AATIP.

Vienas iš likusių dokumentų rinkinyje yra 2010 m. kovo mėn. ataskaita "Anomalus ūmus ir poūmis lauko poveikis žmogaus ir biologiniams audiniams". 

Ataskaitoje aprašomi 42 atvejai iš medicininių įrašų ir 300 "nepaskelbtų" atvejų, kai žmonės buvo sužeisti po tariamų susidūrimų su "neįprastomis transporto priemonėmis", įskaitant NSO. Ataskaitoje teigiama, kad kai kuriais atvejais žmonėms buvo nustatyti nudegimai ar kitos su elektromagnetine spinduliuote susijusios būklės - kai kurias iš jų, atrodo, sukėlė "su energija susijusios varomosios sistemos". Ataskaitoje taip pat pažymima, kad susidūrus su neįprastomis transporto priemonėmis buvo pažeistos smegenys, nervai, padažnėjo širdies plakimas ir atsirado galvos skausmai.

Neaišku, kokią atrankos procedūrą, jei apskritai kokią, AATIP taikė tirdama šiuos tariamus atvejus. "The Sun" dar nepateikė viso prašomų ataskaitų turinio. Ataskaitoje taip pat pateikiamas 1873-1994 m. stebėtų NSO tariamo biologinio poveikio stebėtojams sąrašas, kurį sudarė "Mutual UFO Network" (MUFON), civilinė ne pelno siekianti grupė, tirianti pranešimus apie NSO stebėjimus. Pranešimai apie susidūrimų su NSO poveikį apima "nepraneštą nėštumą", "tariamą pagrobimą", paralyžių ir tariamos telepatijos, teleportacijos ir levitacijos patirtį. Ataskaitoje daroma išvada, kad yra pakankamai įrodymų, "patvirtinančių hipotezę, kad kai kurios pažangios sistemos jau yra įdiegtos ir JAV visiškai nesuprantamos".

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.05.2019 laikas 14:31 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį...

Skaityti daugiau

07.07.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Traškūs vištienos sparneliai

Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:21 Receptai – Patiekalai Cukinijų blynai
Gardžių cukinijų blynų receptas. Skanaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
11.05.2024 laikas 21:08 Finansinis horoskopas gegužės 12 2024 visiems Zodiako ženklams
Paslaptingas astrologijos pasaulis vėl sukasi mūsų gyvenime, ir šiandien, 2024 m. gegužės 12 d., žvaigždės pasirengusios atskleisti savo paslaptis kiekvienam Zodiako ženklui.

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 17:32 Kaip ekscentriškojo Nikolos Teslos išradimas nuvedė jį į kapą: "Svajonių bokštas"
Genialus fizikas, inžinierius ir išradėjas Nikola Tesla buvo vienas genialiausių protų istorijoje. Jo gyvenimas nebuvo lengvas, o jo pabaigoje Tesla liko be cento ir visą laiką praleisdavo parke, balandžių draugijoje, svarstydamas matematines lygtis ...

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 14:57 10 susirašinėjimo įpročių, dėl kurių vyras tikrai praras susidomėjimą jumis
Susirašinėjimas SMS žinutėmis šiuolaikiniame pažinčių pasaulyje gali būti sudėtingas. Lengva viską sugadinti to nesuvokiant. Apžvelgiame dešimt tekstinių žinučių rašymo įpročių, dėl kurių vyras gali prarasti susidomėjimą....

Skaityti daugiau