Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Balandžio » 23

Dronas užfiksavo NSO virš vandenyno Škotijoje

Liudininkas yra vyras, kuris dažnai filmuoja gražius vaizdo įrašus dronu Firth of Forth, Škotijoje 2019 01 30, praneša ufologas Scott Waring. Čia jis užfiksavo, kaip baltas diskas skrenda link jo drono ir neįtikėtinu greičiu praskrenda po juo. 

Kai vaizdo įrašas sulėtėja, matau, kad tai baltas diskas. NSO skrido iš tolumoje esančių kaminų, todėl manau, kad NSO rinko duomenis apie teršalus, kuriuos žmonės išmeta į orą. 

Kai jis skrido link drono, tai nebuvo atsitiktinumas. NSO tyrė dronų technologiją, kad galėtų įrašyti savo technologiją ir nuspėti, kada žmonės paliks Žemę ir sukurs miestus kitose planetose. 

Taip, ateiviai renka duomenis ir naudoja juos ateičiai nuspėti, ir labai tiksliai.


 

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite duonos trupiniais...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Omletas su pievagrybiais ir špinatais
Pievagrybius supjaustome plonais griežinėliais arba kvadratėliais ir apkepiname keptuvėje ištirpintame svieste. Dedame nuplautus ir pasmulkintus špinatus ir kepame dar kelias minutes, kol špinatai sukris. Pilame kiaušinio plakinį,...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Greiti blynai skaniems pusryčiams

Pristatome jums greitų ir skanių pusryčių receptą. Blynai gaunasi labai apetitiški, o patinka ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai paprastai paruošiami, bet labai sotūs.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
11.05.2024 laikas 21:08 Finansinis horoskopas gegužės 12 2024 visiems Zodiako ženklams
Paslaptingas astrologijos pasaulis vėl sukasi mūsų gyvenime, ir šiandien, 2024 m. gegužės 12 d., žvaigždės pasirengusios atskleisti savo paslaptis kiekvienam Zodiako ženklui.

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 17:32 Kaip ekscentriškojo Nikolos Teslos išradimas nuvedė jį į kapą: "Svajonių bokštas"
Genialus fizikas, inžinierius ir išradėjas Nikola Tesla buvo vienas genialiausių protų istorijoje. Jo gyvenimas nebuvo lengvas, o jo pabaigoje Tesla liko be cento ir visą laiką praleisdavo parke, balandžių draugijoje, svarstydamas matematines lygtis ...

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 14:57 10 susirašinėjimo įpročių, dėl kurių vyras tikrai praras susidomėjimą jumis
Susirašinėjimas SMS žinutėmis šiuolaikiniame pažinčių pasaulyje gali būti sudėtingas. Lengva viską sugadinti to nesuvokiant. Apžvelgiame dešimt tekstinių žinučių rašymo įpročių, dėl kurių vyras gali prarasti susidomėjimą....

Skaityti daugiau