Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 2

Keysas: demokratai nori atsikratyti JAV Konstitucijos, kad įtvirtintų marksizmą

Brighteon.TV laidų vedėjas Alanas Keisas (Alan Keyes) apkaltino demokratus, kad jie nori atsikratyti JAV Konstitucijos ir įtvirtinti marksizmą.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

"Demokratai siekia nuversti mūsų konstitucinę sistemą. Ir tokie žmonės kaip [Barakas] Obama, Kamala Harris ir kiti žino, kad jie negali įtvirtinti marksizmo, kol neatsikratys JAV Konstitucijos", - sakė A. Keisas balandžio 25 d. laidos "Pakalbėkime apie Ameriką" epizode, kuriame prie jo prisijungė kolegos iš Brighteon.TV laidų vedėjai Džonas Deimantas (John Diamond) ir Pasipriešinimo merginos Chicks Michelle ir Leah Svensson.

Diamondas, laidos "America Unhinged" vedėjas ir žinomas pranešėjas, sakė, kad Demokratų partiją nuo 1960 m. užvaldė Komunistų partija.

"Demokratų partija yra Komunistų partija. Jie tokie yra nuo tada, kai 1960-ųjų pradžioje nužudė Kenedį. Jie nekenčia Dievo, nekenčia Amerikos, nekenčia laisvės. Jie myli tironiją, ir būtent ten, kur šiandien esame," - sakė teologas.

Diamondas pridūrė, kad demokratai tapo nusiteikę prieš gyvybę, Dievą, laisvę ir viską, už ką pasisakė Tėvai įkūrėjai.

Demokratai padarė viską, ką galėjo, kad laimėtų 2020 m. prezidento rinkimus

Konservatyvių pažiūrų politinis aktyvistas ir rašytojas Keisas ((Alan Keyes) teigė, kad demokratai rėmė 2021 m. sausio 6 d. "sukilimą" ir sukčiavimą, kuris įvyko per 2020 m. prezidento rinkimus. Jis pridūrė, kad demokratai taikosi į tokius žmones kaip Džordžijos respublikonė Marjorie Taylor Greene, nes jie pasisakė už tuos, kurie protestavo prieš rinkimų klastojimą.

Leah Svensson sakė, kad demokratai persekioja ne tik Greene, bet ir Šiaurės Karolinos atstovę Madison Cawthorn ir Arizonos atstovą Paulą Gosarą (Paul Gosar). Ji pridūrė, kad demokratai griebiasi šiaudo kaip tada, kai bandė apkaltinti prezidentą Donaldą Trumpą (Donald Trump) dėl telefoninio pokalbio. Leah taip pat paminėjo bestselerių autoriaus ir režisieriaus Dinesho D'Souza'os dokumentinį filmą "2000 mulų", kuriame parodyta, kaip Džo Baideno (Joe Biden) vadovaujami demokratai padarė viską, kad laimėtų 2020 m. prezidento rinkimus.

Deimantė, kuri taip pat kandidatuoja į Atstovų Rūmus ketvirtojoje Pensilvanijos apygardoje, sakė, kad 2020 m. rinkimai buvo pavogti ir kad 77-ojo įstatymo, leidusio balsuoti paštu, priėmimas pagal Pensilvanijos konstituciją buvo neteisėtas. Jis sakė, kad 77 aktas prieštarauja Konstitucijai, o kiekvienas pateiktas balsavimo biuletenis buvo neteisėtas ir negaliojantis.

Jis pridūrė, kad visose valstijose yra pakankamai įrodymų, jog rinkimai buvo pavogti.

Keisas pažymėjo, kad demokratai neteisingai pavartojo žodį "sukilimas", taikydami jį protestui, kurį žmonės reiškia prieš suklastotus rinkimus. Jis pažymėjo, kad įsitraukimas į rinkimų sukčiavimą rinkimų proceso metu, kad būtų įvesti ir įskaityti netikri arba suklastoti biuleteniai, yra sukilimas.

Buvęs Jungtinių Tautų ambasadorius pridūrė, kad protestas prieš sukilimą yra ne sukilimas, o protestas, o Kapitolijaus kalvos incidentą sukilimu galima vadinti tik tada, kai jis virsta smurtiniu protestu.

Michelle Svensson sakė, kad neseniai jie ėmė interviu iš Couy Griffin iš organizacijos "Cowboys for Trump" apie tai, kas įvyko sausio 6 d. Ji sakė, kad Grifinas buvo suimtas tik už tai, kad stovėjo prie Kapitolijaus ir niekada nebuvo įėjęs į Kapitolijaus pastatą. Michelle pridūrė, kad Griffin buvo apkaltintas įsibrovimu į teritoriją, o tai, anot jos, buvo juokinga, nes ten nebuvo jokių barikadų.

Grifinas buvo pavadintas smurtaujančiu maištininku, nors vienintelis dalykas, kurį jis bandė padaryti, buvo surinkti žmones ir melstis. Mišelė sakė, kad dabar žmonės persekiojami, persekiojami ir nuteisiami vien už tai, kad bando skelbti Jėzaus Kristaus Evangeliją.

Sekite VoteDemocrat.news ir sužinokite daugiau apie Demokratų partiją.

Žemiau žiūrėkite visą balandžio 25 d. laidos "Kalbėkime apie Ameriką" epizodą. "Pasikalbėkime apie Ameriką" su daktaru Alanu Keisiu transliuojama nuo pirmadienio iki penktadienio 1-3 val. per Brighteon.TV.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 09:41 Receptai – Patiekalai Vienašalė užgina vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Vienašalės užginos, Vandens.

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau