Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Gegužės » 4

Globalistai nori išnaikinti ne tik žmones, bet ir gyvūnus bei augalus

Dabar, kai dauguma žmonių jau pavargo nuo Vuchano koronaviruso (Covid-19) plandemijos naratyvo, galingieji perkelia dėmesį į kitą depopuliacijos darbotvarkės etapą: augalus.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Jei tikėti žiniasklaida, šiuo metu "paukščių gripo" protrūkis yra apėmęs kelias Amerikos valstijas ir kitas šalis. Mums sakoma, kad nauju paukščių virusu užsikrėtė viščiukai ir kalakutai, todėl reikia sunaikinti jų kūnus ir kiaušinius.

Infliacija sparčiai auga, o tiekimo grandinė žlunga, ir dabar valdžios institucijos patogiai skerdžia milijonus maistinių gyvūnų. Nuo sausio mėn. vien Jungtinėse Valstijose sunaikinta daugiau kaip 15 mln. viščiukų ir 1,3 mln. kalakutų.

Valdžia naudoja tuos pačius apgaulingus PGR testus, kurie buvo naudojami per Fauci gripo plandemiją žmonėms tirti, kad "diagnozuotų" paukščių gripą naminiams paukščiams. Rezultatas - daugybė "teigiamų" tyrimų rezultatų, po kurių masiškai skerdžiami maistiniai gyvūnai.

"Dėl šio masinio naminių paukščių žudymo daugelyje šalių, įskaitant Vokietiją, Australiją ir Jungtinę Karalystę, buvo perspėjama apie neišvengiamą kiaušinių ir kitų produktų trūkumą", - praneša "Daily Exposé" (JK).

Amerikos valstijos, vykdydamos baimės kampaniją, dabar tiria laukinius gyvūnus dėl kovidų

Teigiama, kad plinta ir kita "paslaptinga liga", taip pat tarp laukinių gyvūnų. Praėjusiais metais mažiausiai šešiose JAV valstijose masiškai gaišo paukščiai. Anglijoje, Italijoje, Meksikoje ir Ispanijoje taip pat buvo pastebėti iš dangaus krintantys paukščiai.

Keliose JAV valstijose taip pat vyksta masinių tyrimų kampanija, kurios metu valdžios institucijos ieško kovidų laukiniuose gyvūnuose, pavyzdžiui, elniuose. Pavyzdžiui, Šiaurės Karolinos laukinės gamtos išteklių komisija teigia nustačiusi kovidą baltauodegiuose elniuose, nors gyvūnams nepasireiškė jokių simptomų.

JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) visiškai pritaria, kad laukiniai gyvūnai būtų tiriami dėl kovidų. Tiesą sakant, agentūra dabar tvirtina, kad sveikatos priežiūros institucijoms ir agentūroms yra "labai svarbu" stebėti Fauci gripo plitimą laukinėje gamtoje.

Teigiama, kad nauji "variantai", pranokstantys Omicron (Moronic), gali plisti tarp ne žmonių, o valstybė turi jį surasti ir išnaikinti - ar tai reiškia, kad gyvūnai turės pradėti nešioti kaukes?

Kažkas "paslaptingas ligas" taip pat platina tarp vabzdžių ir net augalų. Su šiuo reiškiniu siejami ir pesticidai, ir LED lemputės, nes abu dalykai sukelia radioaktyvų stresą, kuris kenkia gyvybei.

"Medžių pažeidimai šalia 5G korinio ryšio bokštų tampa plačiai paplitę, o tai nestebina, nes daugelis tyrimų parodė, kaip elektromagnetinės spinduliuotės poveikis sukelia fiziologinius ir morfologinius augalų pokyčius", - priduria "Exposé".

"Iš tiesų šiuo metu stebime daugelio ekosistemų žlugimą visame pasaulyje, ir tai nėra tik nelaimingas šalutinis taršos, per didelio pesticidų naudojimo ir naujų gatvių apšvietimo technologijų poveikis, bet ir organizuoto plano, kuriuo siekiama sumažinti planetos biologinę įvairovę ir paversti pasaulį labiau kontroliuojama ir vientisa vieta, dalis."

Jei ir toliau viskas vyks dabartine trajektorija, netrukus planetoje nebeliks gyvybės. Kuo labiau technologijos "tobulėja", tuo labiau planeta tampa nepalanki gyviems organizmams, nesvarbu, kokia jų forma.

Tikslas - viską, kas tikra, pakeisti viskuo, kas netikra. Atrodo, kad ši darbotvarkė įgauna didelį pagreitį, nes karas Ukrainoje yra priedanga, o tai skatina antrąjį pasaulinės plandemijos etapą.

"Ateityje matysime vis daugiau ūkininkų, kurie bus išstumti iš žemės dėl organizuotų bankrotų arba orų karų", - įspėja "Exposé".

Kadangi pasaulis griūva aplink mus, naujausias žinias apie tai galite sekti Collapse.news.

P komentaras: tiesa slypi kažkur anapus, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

29.09.2020 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Varškės pyragas be kiaušinių
Viena mano draugė paklausė, o kodėl tu šį varškės pyragą gamini be kiaušinių, juk vist tiek veganišku jis dėl to netaps, nes yra naudojama varškė. Galiu tik pasakyti, kad jis tiesiog čia nereikalingas, net be jo gaunasi viskas pui...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
07.05.2024 laikas 06:24 Gegužės 7 d. horoskopas: Šiandien Mėnulis įeina į Jaučio ženklą ir mes ieškosime patogių sąlygų
Šiandien Mėnulis yra Jaučio ženkle, šiame ženkle Mėnulis yra stiprus, pasitikintis savimi, siekia komforto, jaukumo ir grožio. Ir mes su jumis kartu su Mėnuliu šiandien ieškosime sau patogių sąlygų (vietos, kur būtų patogiau, minkščiau, gražiau ir t....

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 19:42 Visiems pasiekiamos vaistingosios piktžolės - dilgėlės
Pavasaris ir vasara - tinkamas laikas rinkti ir ruošti vaistinius augalus, kuriuos galėsite naudingai panaudoti ištisus metus. Ir ne vien tik ruošdami gydomuosius preparatus, bet ir gamindami salotas, ragu ir kitus patiekalus bei arbatas...

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 19:22 Visiems pasiekiamos vaistingosios piktžolės - kiaulpienės

Pavasaris ir vasara - tinkamas laikas rinkti ir ruošti vaistinius augalus, kuriuos galėsite naudingai panaudoti ištisus metus. Ir ne vien tik ruošdami gydomuosius preparatus, bet ir gamindami salotas, ragu ir kitus patiekalus bei arbatas.

...

Skaityti daugiau