Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 5

Raudonasis pavojus: JT ir WEF pasirašė susitarimą dėl Darbotvarkės iki 2030 m. spartinimo

Jungtinės Tautos pasirašė susitarimą su Klauso Schwabo (Klaus Schwab) Pasaulio ekonomikos forumu (WEF), kad kartu paspartintų Darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimą (Agenda 2030).

JT Generalinis Sekretorius Antonio Guterresas (Antonio Guterres) dalyvavo pasirašant susitarimo memorandumą su Klausu Schwabu dėl Darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimo. JAV ir kitų Vakarų demokratinių šalių piliečiai nebuvo konsultuojami, jų vyriausybės ar žiniasklaida jų neinformavo apie Darbotvarkę 2030.

"Šiandien generalinis sekretorius ir Pasaulio ekonomikos forumo atstovas Klausas Schwabas bus JT ir Pasaulio ekonomikos forumo strateginės partnerystės susitarimo memorandumo pasirašymo liudininkai", - trečiadienį paskelbė JT atstovas spaudai.

Strateginėje partnerystėje "išdėstytos bendradarbiavimo sritys, kuriomis siekiama gilinti abiejų institucijų bendradarbiavimą ir kartu spartinti Darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimą".

Įspūdinga tai, kad istorinis ir nerimą keliantis pranešimas apie Darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimą, dėl kurio su niekuo JAV nebuvo konsultuotasi ir kuriam niekas nepritarė, visiškai nebuvo nušviestas nupirktoje ir apmokamoje pagrindinėje žiniasklaidoje.

Jei buvote atidūs, šis įvykis jūsų neturėtų stebinti. Planas rengiamas jau tūkstantmečius.

JT ir WEF pasirašė susitarimą dėl Darbotvarkės iki 2030 m. spartinimo

Daugiau nei prieš du tūkstančius metų graikų filosofas Platonas sugalvojo valstybę ir visuomenę konstruoti pagal sudėtingą planą.

Platonas norėjo, kad prie valdžios vairo stotų "išminčiai" (filosofai), tačiau jis taip pat aiškiai nurodė, kad tokiai valstybei reikės žmonių transformacijos.

Įkūrus Jungtines Tautas ir Pasaulio ekonomikos forumą, eugenikos ir transhumanizmo programų įgyvendinimo siekis padarė didelį šuolį į priekį.

Kartu su Pasaulio ekonomikos forumo veikla jie turi sceną pradėti didįjį persitvarkymą, kuris šiuo metu vyksta.

Paskelbus pandemiją, dar vieną šuolį ekonomikos ir visuomenės pertvarkymo link žengė siekis visapusiškai kontroliuoti ekonomiką ir visuomenę vyriausybei.

Laisvė susiduria su nauju priešu. Tironija pasirodo prisidengusi ekspertų valdymu ir geranoriška diktatūra. Naujieji valdovai savo teisę dominuoti grindžia ne dieviškąja apvaizda, bet dabar reikalauja teisės valdyti žmones vardan visuotinės sveikatos ir saugumo, remdamiesi tariamais moksliniais įrodymais.

Jei mylite laisvę, metas kovoti kaip pragare.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2018 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams
Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, Kojų skausmai, kojų skausmas, kojos, kojų gydymas, receptai kojoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau