Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 4

Ispanija prisipažino, kad pagal slaptą JT programą kovai su Covid-19 purškia mirtinai pavojingus chemtreilus

Ispanijos vyriausybė įsakė kariškiams tyliai purkšti mirtinus chemtreilus ant savo piliečių, gavusi JT leidimą, prisidengdama "nepaprastąja padėtimi dėl Covid-19 sukeltos sveikatos krizės valdymo".

Chemtreilų programą, pagal kurią ant gyventojų purškiami biocidai, buvo leista vykdyti karaliaus dekretu, vyriausybė tyliai pripažino 2020 m. balandžio 16 d., praėjus vos mėnesiui po to, kai Pasaulio sveikatos organizacija paskelbė, kad Covid-19 yra pandemija.

Ispanijos vyriausybės įsakyme SND/351/2020, paskelbtame oficialiajame valstybės leidinyje, buvo rašoma taip:

Balandžio 16 d. įsakymas SND/351/2020, kuriuo ginkluotosioms pajėgoms ir daliniams bei kariniams greitosios pagalbos padaliniams leidžiama naudoti Sveikatos apsaugos ministerijos patvirtintas biocidines chemines medžiagas dezinfekcijai, siekiant įveikti Covid 19 sveikatos krizę.

Kovo 14 d. Karališkuoju dekretu Nr. 463/2020 skelbiama nepaprastoji padėtis dėl COVID-19 sukeltos sveikatos krizės situacijos valdymo, kuri apima įvairias priemones, skirtas piliečių gerovei, sveikatai ir saugumui apsaugoti, ligos plitimui suvaldyti ir visuomenės sveikatos sistemai stiprinti.

Sveikatos apsaugos ministrui Salvadorui Illa Roca taip pat buvo suteikti papildomi įgaliojimai "diktuoti" įsakymus kariuomenei "nepaprastosios padėties sveikatos srityje" metu.

Pagal kovo 14 d. Karališkojo dekreto Nr. 463/2020 4 straipsnio 3 dalies nuostatas sveikatos apsaugos ministrui suteikiami įgaliojimai diktuoti įsakymus, nutarimus, nuostatas ir aiškinamuosius nurodymus, kurie, atsižvelgiant į jo, kaip deleguotos institucijos, veiklos sritį, yra būtini, kad būtų užtikrintas visų įprastinių ar nepaprastųjų paslaugų teikimas, siekiant apsaugoti žmones, prekes ir vietas, priimant bet kurias priemones, numatytas birželio 1 d. Organinio įstatymo Nr. 4/1981 vienuoliktame straipsnyje dėl pavojaus, išimties ir vietovės būklės.

Kad šios priemonės būtų veiksmingai įgyvendintos, kompetentingų institucijų įgalioti atstovai gali reikalauti, kad ginkluotosios pajėgos imtųsi veiksmų, kaip numatyta lapkričio 17 d. Krašto apsaugos organinio įstatymo Nr. 5/2005 15 straipsnio 3 dalyje.

Sveikatos apsaugos ministerija pripažino, kad vertino cheminių dezinfekcijos priemonių virucidinį pajėgumą.

Sveikatos apsaugos ministerija skelbia ir atnaujina biocidų, kurie bus naudojami kovojant su naujuoju koronavirusu, autorizuotų ir registruotų Ispanijoje pagal UNE-EN 14476 standartą, pagal kurį vertinamas antiseptikų ir cheminių dezinfekantų virucidinis pajėgumas, sąrašą. Visų pirma dėl ypatingo veiksmingumo kai kurie biocidai priskiriami birželio 25 d. Karališkojo dekreto Nr. 830/2010, kuriuo nustatomos taisyklės, reglamentuojančios mokymą, kaip atlikti gydymą su biocidais, 1 straipsnio 1 dalies pagrindinei grupei.

Ispanijos vyriausybės įsakyme aiškiai raginama naudoti "oro terpę" ir "oro dezinfekcijos metodus", kad būtų galima greitai pasiekti "visus paviršius", naudojant purškimo, termobiulizacijos ir mikrobiulizacijos metodus.

Tarp veiksmingiausių dezinfekavimo metodų yra oro terpių naudojimas, tada per jas, naudojant nebulizacijos, termobiublizacijos ir mikrobiulizacijos metodus, greitai pasiekiami visi paviršiai, išvengiant priklausomybės nuo rankinio naudojimo, kuris yra lėtesnis ir kartais nepasiekia visų paviršių, nes yra kliūčių, trukdančių juos pasiekti.

Ginkluotųjų pajėgų ChBRB apsaugos padaliniai ir karinis ekstremalių situacijų padalinys (UME) turi asmeninių priemonių, medžiagų, procedūrų ir yra pakankamai apmokyti, kad galėtų atlikti dezinfekciją iš oro, nes tai yra reguliariai atliekamos operacijos, išskyrus tai, kad vietoj biocidinių produktų jie naudoja kitas nukenksminimo chemines medžiagas. Todėl, atsižvelgiant į tai, kas išdėstyta pirmiau, ir siekiant pagerinti ir supaprastinti visų rūšių objektų dezinfekavimo operacijas, kurias atlieka ginkluotųjų pajėgų personalas, manoma, kad tikslinga leisti išimties tvarka ir pavojaus būsenos laikotarpiu ginkluotųjų pajėgų ChBRB apsaugos padaliniams ir UME naudoti dezinfekcines medžiagas ir biocidus iš pagrindinės 1 grupės, aprašytos birželio 25 d. Karališkojo dekreto Nr. 830/2010, kuriuo nustatomos taisyklės, 1 straipsnio 1 dalyje.

Tai ne pirmas kartas, kai Ispanijos vyriausybė įsivelia į chemtreilų skandalą.

2015 m. keturi Valstybinės meteorologijos agentūros informatoriai per Europos Parlamentą paskelbė, kad lėktuvai reguliariai purškia visoje Ispanijoje:

"2015 m. gegužės 19 d. Europos Parlamento narys Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) Europos Parlamente paskelbė, kad keturi Valstybinės meteorologijos agentūros darbuotojai prisipažino, jog Ispaniją purškia vien tik iš lėktuvų, kurie atmosferoje skleidžia švino dioksidą, sidabro jodidą ir diatomitą. Pasak to paties EP nario, taip siekiama atbaidyti lietų ir sudaryti sąlygas temperatūrai pakilti, o tai sukuria vasarišką klimatą turizmui ir kartu padeda žemės ūkio sektoriaus korporacijoms. Tai savo ruožtu sukelia didelio intensyvumo šalčio lašus".

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Kažkaip sąmokslas tampa realybė.... ane?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Niekas nesuvokia, kas tai per pyragas be tešlos! Varškės – bananų saldėsis prie arbatos

Išbandęs šį kepinį, niekas nesuvokia, kad jis yra be tešlos! Tai skanus varškės – bananų vyniotinis prie arbatos!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
12.05.2024 laikas 07:45 Horoskopas gegužės 12 2024: prognozės visiems zodiako ženklams
2024 m. gegužės 12 d. visiems Zodiako ženklams žada paslapčių ir galimybių kupiną dieną. Astrologinės prognozės rodo, kad kiekvienam ženklui planetos ir žvaigždės darys įtaką, formuodamos unikalius įvykių raidos scenarijus. Pažvelkime, kas laukia kie...

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 21:08 Finansinis horoskopas gegužės 12 2024 visiems Zodiako ženklams
Paslaptingas astrologijos pasaulis vėl sukasi mūsų gyvenime, ir šiandien, 2024 m. gegužės 12 d., žvaigždės pasirengusios atskleisti savo paslaptis kiekvienam Zodiako ženklui.

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 17:32 Kaip ekscentriškojo Nikolos Teslos išradimas nuvedė jį į kapą: "Svajonių bokštas"
Genialus fizikas, inžinierius ir išradėjas Nikola Tesla buvo vienas genialiausių protų istorijoje. Jo gyvenimas nebuvo lengvas, o jo pabaigoje Tesla liko be cento ir visą laiką praleisdavo parke, balandžių draugijoje, svarstydamas matematines lygtis ...

Skaityti daugiau