Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 29

Ispanijos vyriausybė nori ‘įteisinti suaugusiųjų ir vaikų seksą’

Ispanijos vyriausybė nori įteisinti lytinius santykius tarp suaugusiųjų ir "sutikusių" vaikų nuo 12 metų.

Rugsėjo 21 d. per klausymą Kongrese Ispanijos lygybės ministras pedofiliją pavadino "pagrindine žmogaus teise". 

Kraštutinių kairiųjų pažiūrų ministrė Irene Montero pareiškė: "Vaikai turėtų turėti teisę lytiškai santykiauti su kuo nori, jei tik jie sutinka".

Tiems, kurie atkreipė dėmesį, pasakysime, kad viso pasaulio vyriausybės, veikiančios kontroliuojamos Pasaulio ekonomikos forumo, kariauja su mūsų vaikais. Klauso Švabo jaunieji pasaulio lyderiai sistemingai bando normalizuoti pedofiliją ir dekriminalizuoti lytinius santykius su vaikais visame pasaulyje.

Rairfoundation.com praneša: Šalies parlamentas neseniai priėmė prieštaringai vertinamą naują "seksualinės laisvės įstatymą", kuriame daugiausia dėmesio skiriama sutikimui. Montero iškrypėliški komentarai yra diskusijos dėl sutikimo amžiaus, kuris šiuo metu yra 16 metų, mažinimo, atsižvelgiant į spalio 7 d. įsigaliosiantį daug diskusijų sukėlusį įstatymą, dalis. Socialistų vadovaujamos vyriausybės idėja yra sumažinti sutikimo amžių iki 12 metų, o tai dar labiau atvertų kelią pedofilams.

Naujojo įstatymo, kurį propagavo Montero, Baudžiamojo kodekso 181 straipsnyje teigiama: "Kas atlieka seksualinio pobūdžio veiksmus su jaunesniu nei šešiolikos metų nepilnamečiu, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki šešerių metų". 

Atrodo, kad ministrė neskaitė įstatymo, kurį ji propagavo ir gynė Kongrese. Lytiniai santykiai tarp vaikų ir suaugusiųjų yra nusikaltimas, už kurį baudžiama laisvės atėmimo bausme. Vaikas negali turėti lytinių santykių su kuo panorėjęs, nepaisant to, ką teigia ministrė Montero.

Vox partija kovoja

Vienintelė Ispanijos konservatyvioji politinė partija Vox pateikė prašymą pareikšti ministrei papeikimą ir baudžiamąjį skundą dėl jos žodžių. Vox partijos lyderis Santiago Abascalis (Santiago Abascal) mano, kad ministrė skatina pederastiją. "Tai tarptautinis skandalas, kad šis asmuo šiandien vis dar yra ministras; tai tiesioginė grėsmė mūsų vaikams".

Pareiškė "Vox" deputatė Carla Toscano: "Tai nepilnamečių korupcija ir pedofilijos apologija". Taip pat europarlamentaras ir pirmasis politinės veiklos vicepirmininkas Jorge Buxadé atkreipė dėmesį: "Ponia Montero su krištoliniu aiškumu atskleidžia paslėptas gender ideologijos dalis: nepilnamečių hiperseksualizavimą ir lytinių santykių tarp nepilnamečių ir suaugusiųjų skatinimą; jų nekaltumo gadinimą."

Feministės plūdo Montero už pedofilijos gynimą

Net rašytoja ir buvusi Ciudadanos partijos deputatė Sonia Siera suabejojo Montero žodžiais: "Nuo kada vaikai gali turėti lytinių santykių su sutikimu?" Ministras taip pat sulaukė feminisčių grupių kritikos. Radikalioji feministinė erdvė atkreipė dėmesį: "Tai jau paskutinis lašas - pedofilų gynėjų argumentas ministro lūpose. Arba ji nežino, ką sako, arba taip: panaikinti minimalų 16 metų sutikimo lytiškai santykiauti amžių."

Ne pavienis atvejis

Irene Montero pareiškimai nėra pavienis atvejis tarp kairiųjų "feminisčių". Pavyzdžiui, komunistė ir gender ideologė Shulamith Firestone savo garsiojoje knygoje "Lyties dialektika" (1970), viename iš vadinamosios trečiosios bangos feminizmo arba gender feminizmo pamatinių veikalų, siūlė normalizuoti pedofiliją ir incestą. 

Be to, komunistė ir feministė Simone de Beauvoir pasirašė du manifestus, kuriuose gynė pedofilinių santykių įteisinimą. Be to, ji taip pat buvo atleista iš mokytojos darbo už nepilnamečio mokinio tvirkinimą.

2018 m. sausio 9 d. Irene Montero parašė tviterio žinutę, kurioje gyrė Simone de Beauvoir: "Jos ir prieš ją gyvenusių moterų pavyzdžiu šiandien mes kuriame moterų revoliuciją, iš naujo atrandame save ir tampame savo gyvenimo protagonistėmis. Ačiū." 

Visi ispanai, ypač šeimos su mažais vaikais, turi pagrindo nerimauti, kad Ispanijoje ministro postą užima iškrypęs radikalas. Be to, Montero turi galią nuspręsti, koks turinys bus diegiamas vaikams mokyklose. Todėl Ispanijai būtina skubiai apsaugoti savo vaikus nuo radikalų, kurie, kaip ir Motero, sugebėjo įsiskverbti į jų vyriausybę.

Laimei, daugeliui europiečių jau atsibodo, kad radikalūs politikai puola jų vaikus ir propaguoja pedofiliją. Todėl kelias dienas "Twitter" tinkle buvo populiarus hashtagas #IreneMonteroDimision (Irene Montero atsistatydinti).

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

31.10.2017 laikas 10:00 Receptai – Patiekalai Medus nuo širdies ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: medus.

Skaityti daugiau

21.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunės žiedai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunės žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
11.05.2024 laikas 21:08 Finansinis horoskopas gegužės 12 2024 visiems Zodiako ženklams
Paslaptingas astrologijos pasaulis vėl sukasi mūsų gyvenime, ir šiandien, 2024 m. gegužės 12 d., žvaigždės pasirengusios atskleisti savo paslaptis kiekvienam Zodiako ženklui.

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 17:32 Kaip ekscentriškojo Nikolos Teslos išradimas nuvedė jį į kapą: "Svajonių bokštas"
Genialus fizikas, inžinierius ir išradėjas Nikola Tesla buvo vienas genialiausių protų istorijoje. Jo gyvenimas nebuvo lengvas, o jo pabaigoje Tesla liko be cento ir visą laiką praleisdavo parke, balandžių draugijoje, svarstydamas matematines lygtis ...

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 14:57 10 susirašinėjimo įpročių, dėl kurių vyras tikrai praras susidomėjimą jumis
Susirašinėjimas SMS žinutėmis šiuolaikiniame pažinčių pasaulyje gali būti sudėtingas. Lengva viską sugadinti to nesuvokiant. Apžvelgiame dešimt tekstinių žinučių rašymo įpročių, dėl kurių vyras gali prarasti susidomėjimą....

Skaityti daugiau