Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 11

Visiškai paskiepytą Justiną Bieberį ištiko veido paralyžius po žmonos kraujo krešulio ir insulto

Visiškai paskiepytas Justinas Bieberis (Justin Bieber) atskleidė, kad jį ištiko veido paralyžius ir jis negali judinti dešiniosios veido pusės, praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai jo visiškai paskiepyta žmona Hailey patyrė kraujo krešulį smegenyse ir į insultą panašius simptomus.

28 metų popžvaigždė penktadienį socialiniame tinkle "Instagram" pasidalijo trijų minučių vaizdo įrašu, kuriame paaiškino reto sindromo, galinčio sukelti veido paralyžių, diagnozę. WATCH:

'Akivaizdu, kaip tikriausiai matote iš mano veido. Aš turiu šį sindromą, vadinamą Ramzio Hunto sindromu (Ramsay Hunt syndrome), ir tai yra virusas, kuris atakuoja mano ausies ir veido nervus ir sukelia mano veido paralyžių, - sakė J. Bieberis.

DailyMail praneša, kad vėliau popžvaigždė atnaujino savo "Instagram" istoriją, kurioje nurodė, kad būklė sparčiai blogėja: "Buvo vis sunkiau valgyti, o tai labai vargina, prašau melstis už mane [ašarojantis emoji]". 

Šie metai Bieberių šeimai nebuvo lengvi, nes Justino žmona Hailey kovo mėnesį buvo paguldyta į ligoninę dėl nedidelio kraujo krešulio smegenyse, kuris sukėlė į insultą panašių simptomų. 

Hailey Bieber įrašas instagrame
Hailey Bieber įrašas instagrame, kuriame visiškai paskiepyta jaunoji žvaigždė paskelbė, kad patyrė į insultą panašių simptomų ir kraujo krešulį

Justinas neseniai atsigavo po vos prieš kelias savaites persirgto COVID-19, kai buvo priverstas perkelti kelias savo turo datas - pirmąjį didelį pasirodymų ciklą nuo 2017 m., kai baigė pasaulinį turą "Purpose".

Hailey instagrame atskleidė, kad kovo mėnesį buvo paguldyta į ligoninę Palm Springse dėl "į insultą panašių" simptomų, ir sužinojo, kad iš tikrųjų patyrė "nedidelį kraujo krešulį".

Hailey išsamiai aprašė šį išbandymą internete ilgame "Instagram" įraše: Ketvirtadienio rytą sėdėjau pusryčiaudama su vyru, kai man prasidėjo į insultą panašūs simptomai ir buvau nuvežta į ligoninę.

"Jie nustatė, kad patyriau labai mažą kraujo krešulį smegenyse, dėl kurio šiek tiek trūko deguonies, tačiau mano organizmas pats jį pašalino ir per kelias valandas visiškai atsigavau".

Ji pridūrė: "Nors tai neabejotinai buvo viena baisiausių akimirkų, kurias man teko išgyventi, dabar esu namie ir jaučiuosi gerai, todėl esu labai dėkinga ir dėkinga visiems nuostabiems gydytojams ir slaugytojams, kurie manimi rūpinosi!

"Kai tai įvyko, buvo daug panikos. Justinas verkė, nes nesitikėjai, kad tavo jaunai žmonai pasireikš simptomai, primenantys insultą. Justinas rašė žinutes visiems pažįstamiems ir prašė visų melstis už ją, ir jis niekada nesitraukė nuo jos", - teigia informatorius.

Pasak artimų šaltinių, Hailey sveikatos būklė kažkaip paveikė jos judesius, ir jie pasidalijo, kad jai buvo atlikti tyrimai, siekiant išsiaiškinti ligos kilmę.

Gydytojai nerimavo, kad jos simptomai galėjo būti susiję su COVID-19, nes Justinui šis virusas buvo diagnozuotas anksčiau, kovo mėnesį, tačiau jokių įtikinamų įrodymų nepavyko nustatyti.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite kas teisus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 16:20 Receptai – Patiekalai Minkščiausi ruletukai su obuoliais, skubant: ilgai neužsilaiko

Dalinuosiu skanių obuolių roletų receptu! Jų pagrindą sudaro tešla su grietine, kuris puikiai papildo sotų ir kvapnų obuolių įdarą. Būtinai išbandykite!

Skaityti daugiau

16.10.2018 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Pratimai akių nuovargiui pašalinti

Specialūs pratimai - akių nuovargiui pašalinti ir regėjimo sutrikimų profilaktikai. Taigi, pertraukų metu rekomenduojama daryti specialius pratimus akims. Jie gali būti atliekami stovint arba sėdint, nukreipus akis nuo ekrano, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau