Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 26

Pietų Afrikos užeigoje mirė 20 žmonių, priežastis neaiški

Mažiausiai 20 jaunų žmonių mirė Pietų Afrikos Respublikos pietiniame Rytų Londono mieste esančiame miestelio užeigoje, tačiau mirties priežastis vis dar neaiški.

Pasak AFP korespondento, į įvykio vietą, kur gyvenamojoje gatvėje išsirikiavo mažiausiai šešios morgo mašinos, laukiančios, kol galės paimti kūnus, nuskubėjo provincijos vyriausybės aukšto rango pareigūnai.

Pietų Afrikos miestų užeigose, paprastai vadinamose tavernomis arba šeibinais, kurios kartais būna įrengtos šeimos namuose ir kuriose retai laikomasi saugumo taisyklių, leidžiama gerti.

"Jų skaičius išaugo iki 20, trys mirė ligoninėje. Tačiau dar du yra labai sunkios būklės", - per vietos televiziją sakė provincijos vyriausybės saugumo departamento vadovas Weziwe Tikana-Gxothiwe.

Akivaizdžiai sukrėstas Rytų kyšulio provincijos vadovas Oskaras Mabuyane'as (Oscar Mabuyane) kalbėjo iš įvykio vietos - namų apsupto pastato, esančio vietovėje, vadinamoje Peizažo parku, - lauko.

"Tai visiškai neįtikėtina, negalime to suprasti, tiesiog taip prarasti 20 jaunų žmonių gyvybių", - sakė jis žurnalistams, smerkdamas "šį nelaimingą alkoholio vartojimą, neribotą vartojimą".

"Negalima taip prekiauti visuomenės viduryje ir manyti, kad jauni žmonės nesiruošia eksperimentuoti", - sakė jis.

Tušti alkoholio buteliai, perukai ir net pastelinės violetinės spalvos juosta su užrašu "Su gimtadieniu" gulėjo išmėtyti dulkėtoje gatvėje prie dviaukštės "Enyobeni" užeigos, pasak Unathi Binqose, saugumo vyriausybės pareigūno, kuris į įvykio vietą atvyko auštant.

- "Akivaizdžių sužalojimo požymių nėra" -

Provincijos policijos atstovas spaudai brigados generolas Thembinkosi Kinana (Thembinkosi Kinana) agentūrai AFP sakė, kad policija tiria įvykio aplinkybes.

Jis sakė, kad Enyobeni užeigos aukų amžius buvo nuo 18 iki 20 metų, tačiau provincijos bendruomenių ir saugumo departamento pareigūnas Binqose teigė, kad kai kurioms aukoms galėjo būti vos 15 metų.

Atmesdamas galimybę, kad mirties priežastimi galėjo būti sumušimas, Binqose sakė AFP, kad "žuvusiųjų žaizdos nėra matomos".

"Teismo medicinos (tyrėjai) paims mėginius ir ištirs, ar nebuvo kokio nors apsinuodijimo", - sakė jis.

"Viena aišku, kad toje vietoje buvo daug daugiau žmonių nei paprastai", - pridūrė jis.

Vietos laikraščio "DispatchLive" interneto svetainė pranešė, kad "kūnai guli išmėtyti ant stalų, kėdžių ir grindų; be jokių akivaizdžių sužalojimų požymių".

Binqose sakė supratęs, kad daugelis lankytojų buvo studentai, "švenčiantys rašinėlių nuleidimą, vakarėlį, surengtą po (vidurinės mokyklos) egzaminų rašymo".

Vietos televizija rodė, kaip policijos pareigūnai bando nuraminti tėvų ir žiūrovų minią, susirinkusią prie klubo mieste, esančiame Indijos vandenyno pakrantėje, beveik už 1 000 km į pietus nuo Johanesburgo.

"Čia susirinko tėvai, kurių vaikai nemiegojo namuose, ir jie nori patekti į smuklę, kad galėtų ieškoti savo artimųjų", - sakė Binqose.

Praneša: Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Stori blynai iš kefyro pagrindo

Labai greitas ir stebuklingas pusrytis! Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Sutepkite sviestu. Vienam blynui panaudokite apie ¼ puodelio tešlos ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite karšt...

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 18:06 Receptai – Patiekalai Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu!
Mieli draugai, šiandiena norėčiau pasidalinti su vienu nuostabiu receptu – spurgos iš kondensuoto pieno. Mano vaikai tiesiog šias spurgas dieviena.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau