Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 3

Honkongo įstatymų leidėjo Covid testas po nuotraukos su Xi teigiamas

Honkongo įstatymų leidėjas, kuris pozavo bendrai nuotraukai su Kinijos prezidentu Xi Jinpingu (Xi Jinping) per šią savaitę vykusį šalies vadovo vizitą į šį finansų centrą, sekmadienį patvirtino, kad jo koronaviruso testas buvo teigiamas.

Xi lankėsi Honkonge, laikydamasis griežtų saugumo priemonių, minint miesto perdavimo iš Didžiosios Britanijos 25-ąsias metines, ir tai buvo jo pirmoji kelionė už žemyninės Kinijos ribų po pandemijos protrūkio.

Stevenas Ho (Steven Ho), 42 metų didžiausios Honkongo propekiniškos partijos narys, dirbantis miesto guminio antspaudo įstatymų leidžiamojoje institucijoje, buvo vienas iš maždaug 100 pareigūnų, kuriems ketvirtadienio popietę buvo leista artimai bendrauti su Xi ir fotografuotis.

Ho stovėjo dviejose eilėse tiesiai už Xi, kaip matyti iš vyriausybės paskelbtų nuotraukų.

Įstatymų leidėjo testas pirmąją Xi vizito dieną ketvirtadienį buvo neigiamas, o penktadienį jis grąžino neaiškų testą, sakė jis.

Po neaiškaus testo rezultato penktadienį jis nedalyvavo jokiuose renginiuose, sakoma jo pareiškime socialinėje žiniasklaidoje.

"Liepos 1 d. mėginys buvo itin mažo užkrečiamumo ir jis buvo priskirtas "neaiškios" kategorijai, tačiau dėl visuomenės saugumo tą dieną nedalyvavau renginiuose", - rašė Ho.

Ho buvo antrasis DAB partijos narys, kurio testas buvo teigiamas per Xi vizitą.

Tam Yiu-chung, vienintelis Honkongo atstovas aukščiausioje Pekino įstatymų leidybos institucijoje, ketvirtadienį buvo patikrintas teigiamai ir nedalyvavo visuose renginiuose.

Kinija yra vienintelė iš didžiųjų ekonomikų, vis dar taikanti nulinio Kovid metodą, pagal kurį protrūkiai šalinami vos tik jiems kilus, taikant skubius uždarymus ir masinius tyrimus.

Xi beveik 900 dienų nebuvo išvykęs iš Kinijos, o didžiulės šalies sienos daugeliui pašalinių asmenų buvo iš esmės uždarytos.

Honkongas taiko lengvesnę "nulinio Kovido" versiją, tačiau per visą pandemijos laikotarpį laikėsi griežtų kelionių ir susirinkimų apribojimų.

Ypač griežtos taisyklės buvo įvestos siekiant užtikrinti, kad tiek koronavirusas, tiek politinė opozicija nepatektų į Xi orbitą jo kelionės į miestą, kuriame po didžiulių protestų prieš trejus metus buvo užgniaužtas demokratinis judėjimas.

Šimtai vyriausybės pareigūnų, įstatymų leidėjų ir kitų kviestinių svečių buvo priversti laikytis "uždaro ciklo" kovos su kova virusu sistemos, pagal kurią buvo ribojami jų socialiniai ryšiai, kasdien atliekami PGR testai, o likus kelioms dienoms iki vizito jie buvo apgyvendinti karantino viešbutyje.

Vizito metu buvo uždarytos kai kurios miesto dalys, žinomi disidentai buvo griežtai stebimi policijos, o daugeliui žurnalistų buvo uždrausta nušviesti oficialius renginius.

Per savaitę iki Xi vizito miesto nacionalinio saugumo policija suėmė devynis asmenis, o penktadienį buvo suimti mažiausiai du asmenys.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 12:14 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:01 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau