Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 7

Sutapimas? Kai Billas Gatesas į laisvę paleido milijonus uodų, JAV nustatyti teigiami retų, mirtinai pavojingų virusų testai

Praėjus keliems mėnesiams po to, kai Bilas Gatesas (Bill Gates) išleido į gamtą milijonus genetiškai modifikuotų uodų, uodai visoje JAV buvo užkrėsti itin retais ir mirtinais virusais, iš kurių kai kurie Jungtinėse Valstijose dar niekada nebuvo užregistruoti.

Įvairios valstijos visoje šalyje pranešė apie smarkiai padidėjusį uodų platinamų virusų skaičių. Vidurio Vakaruose padaugėjo uodų platinamo Jamestown Canyon viruso atvejų. Jamestown Canyon virusas gali sukelti sunkią ligą, įskaitant galvos smegenų (encefalitą) arba membranų aplink galvos ir nugaros smegenis (meningitą) infekciją.

Sveikatos apsaugos pareigūnai teigia, kad dviejų uodų baseinų Pietų Džordžijos valstijoje tyrimo rezultatai buvo teigiami dėl Rytų arklių encefalito, nuo kurio žmonės miršta 30 %.

Ir tai ne tik žmonės. Pranešama, kad visoje šalyje daugėja uodų platinamo viruso, kuris gali būti mirtinas naminiams gyvūnams.

Nors didžioji žiniasklaida uodų platinamų virusų padažnėjimą sieja su itin karšta šių metų vasara, taip pat verta paminėti, kad praėjusiais metais Bilo Gateso technologijų startuolis Oxitec JAV išleido milijonus genetiškai modifikuotų uodų.

Bilas Geitsas taip džiaugėsi šiuo projektu, kad net įrašė reklaminį vaizdo įrašą, kuriame gyrėsi, jog "uodai yra mirtingiausi gyvūnai žmonėms" ir kad jis ketina paleisti milijonus uodų į Jungtines Valstijas.

Ar tai sutapimas, kad visoje Amerikoje uodų testai yra teigiami itin retiems ir mirtinai pavojingiems virusams, iš kurių kai kurie šioje pasaulio dalyje dar niekada nebuvo aptikti?

Spręskite patys.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas dėl kurio visi kraustosi iš proto

Gardaus obuolių pyrago receptas. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais.  Skanaus!

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 07:48 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai pleiskanų gydymui

Pleiskanų naikinimas liaudies medicinoje, Pleiskanų naikinimas, receptai nuo pleiskanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau