Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 8

JK premjeras neigia vestuvių pokylio vyriausybės rūmuose planus

Ministras pirmininkas Borisas Johnsonas (Boris Johnson) ir jo žmona Carrie nebeplanuoja rengti vestuvių vakarėlio savo vyriausybės rūmuose, penktadienį pranešė Dauningo gatvės šaltiniai po audringos kritikos dėl šio plano.

B. Johnsonas ketvirtadienį paskelbė atsistatydinantis iš konservatorių lyderio posto. Tačiau jis įsigalios tik tada, kai partija artimiausiais mėnesiais išrinks įpėdinį.

Jis buvo apkaltintas savo kadencijos pratęsimu iš dalies dėl to, kad jis ir Carrie jau išsiuntė kvietimus į savo atidėtą vestuvių pokylį liepos 30 d. Čekerse, premjero užmiesčio rezidencijoje.

"Lipame į paskutinį vakarėlį", - penktadienį skelbė kairiosios pakraipos bulvarinis laikraštis "Daily Mirror", taip pat darydamas nuorodą į skandalą dėl užrakintų vakarėlių, kuris padėjo nuversti B. Johnsoną.

Tačiau šaltiniai Dauningo gatvėje teigė, kad tokie pranešimai neteisingi ir kad ieškoma kitos vietos.

Bet kokiu atveju Džonsonų privačios išlaidos, patirtos Čekerse, nebus apmokamos mokesčių mokėtojams, sakė jie.

Pora susituokė per privačią ceremoniją Londone 2021 m. gegužės mėn. Po to dėl Kovido apribojimų jie apsiribojo 30 svečių dalyvavimu sodo vakarėlyje Dauningo gatvėje.

Kritikai sakė, kad B. Johnsonas savo atsistatydinimo kalboje prie Dauningo gatvės 10 turėjo omenyje XVI a. užmiesčio namus, kai vienoje vietoje suklydo dėkodamas "nuostabiam personalui čia, Čekerse".

Carrie, nešina jų mažamete dukrele Romy, stovėjo netoliese su darbuotojais ir likusiais Johnsono kabineto šalininkais, kai jis sakė šešių minučių kalbą.

Jamesas Cleverly (James Cleverly), trečiasis Johnsono švietimo ministras per savaitę po kabineto maišto, sakė, kad naujasis premjeras turėtų leisti jam naudotis Čekersu, jei jis bus išstumtas iki vestuvių šventės.

"Manau, kad jei tai bus padaryta iki to laiko, įtariu, kad būtų gana dosnus naujojo premjero veiksmas leisti tai padaryti", - sakė J. Cleverly BBC radijui.

"Manau, kad būtų chuliganiška neigiamai vertinti du žmones, kurie nori švęsti savo santuoką ir meilę vienas kitam", - sakė jis.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.06.2019 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Šokoladinių keksiukų receptas
Labai gardžių, burnoje tirpstančių, šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau