Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 8

Putinas perspėja dėl "katastrofiškų pasekmių" energetikos rinkai

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) penktadienį perspėjo dėl galimų "katastrofiškų pasekmių", kurias pasaulinei energetikos rinkai gali sukelti Vakarų sankcijos.

"Sankcijų apribojimai Rusijai atneš kur kas didesnių nuostolių jas įvedusioms šalims", - per televiziją transliuotame vyriausybės posėdyje sakė V. Putinas - šį argumentą jis dažnai naudoja.

"Tolesnis sankcijų politikos naudojimas gali sukelti dar rimtesnių, neperdedant - katastrofiškų - pasekmių pasaulinei energetikos rinkai."

Nuo vasario 24 d., kai V. Putinas pradėjo karinę kampaniją Ukrainoje, Vakarų šalys Maskvą užgriuvo tarptautinių sankcijų banga.

Jis pasidžiaugė, kad kitos naftą išgaunančios šalys pasipriešino Vakarų reikalavimams padidinti savo naftos gavybą, kad kompensuotų boikotuojamą rusišką naftą ir užkirstų kelią kainų kilimui.

"Europiečiai bando pakeisti Rusijos energijos išteklius, tačiau tokių veiksmų rezultatas nuspėjamas: dujų kainų padidėjimas rinkoje ir energijos išteklių brangimas galutiniams vartotojams, įskaitant namų ūkius", - sakė V. Putinas.

Pastarosiomis savaitėmis Maskva (Moscow) sumažino dujų tiekimą Europos valstybėms, vis dar labai priklausomoms nuo rusiškų angliavandenilių, nepaisant pastarojo meto pastangų atsikratyti rusiškų energijos išteklių.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau