Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2020 » Sausio » 15

Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona

Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona

Ingredientai:

0,75 puodelio džiovintų ananasų;
0,5 puodelio razinų;
0,75 puodelio džiovintų abrikosų;
0,5 puodelio datulių;
0,5 džiovintų spanguolių;
0,25 puodelio cukruoto imbiero;
100 ml. obuolių brendžio (kalvadosas);
300 g. miltų;
žiupsnis druskos;
0,5 a.š. kepimo miltelių;
1 a.š. malto cinamono;
žiupsnis malto muskato;
110 g. sviesto;
220 g. rudojo cukraus;
2 kiaušiniai;
2 v.š. melasos;
sauja kepintų pistacijų;
sauja kepintų pekano riešutų;
sauja migdolų;
150 g. cukraus pudros;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
1 apelsino tarkuotos žievelės;
1 v.š. apelsinų sulčių.

Gaminimas:

1. Visus vaisius supjaustykite smulkiais gabaliukais, užpilkite brendžiu, indą uždenkite maistine plėvele ir pašildykite 90 sekundžių mikrobangų krosnelėje.

2. Į atskirą dubenį pilkite miltus, druską, kepimo miltelius, cinamoną, muskatą ir išmaišykite.

3. Kitame dubenyje sviestą el. maišytuvu išplakite su cukrumi. Plakdami muškite po vieną kiaušinį, pilkite melasą, suberkite prieš tai paruoštus miltus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

4. Į tešlą berkite smulkintus riešutus, vaisius ir viską išmaišykite.

5. Į stačiakampę kepimo skardą aukštais kraštais klokite kepimo popierių, patepkite riebalais ir sukrėskite visą tešlą. Kepkite 1 val. 45 min. iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

6. Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis pistacijomis.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
21.02.2020 laikas 20:27 Visada mažai, kiek bepagamintum. Skanėstas iš faršo per 30 minučių
Tinginių brizoliai. Tai nerealiai skanūs, neįtikėtinai minkšti, apetitiški vyniotiniai, kurių viduje yra mėsa ir sūris – patiks visiems. Jie tiesiog tirpsta burnoje, o aromatas toks, kad neįmanoma apsakyti.

Skaityti daugiau

21.02.2020 laikas 19:54 Skanėstas per 15 minučių: nepasakomai skanus patiekalas
Smulkiai supjaustykite papriką ir pomidorą, sukapokite žalumynus. Kiaušinius sutrinkite su varške, pridėkite tarkuoto sūrio, daržovių, žalumynų, miltų, įberkite druskos. Įdėkite masę į keksiukų formas ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių 15-20 minučių. Kepkite, kol gražiai apskrus....

Skaityti daugiau

19.02.2020 laikas 19:44 Smaližiams – šokoladinis pyragas su braškėmis
Sviestą su šokoladu sudėkite į dubenį ir kaitinkite virš garų, kol ištirps. Į ištirpusį šokoladą suberkite cukrų, druską, supilkite grietinėlę, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.

Skaityti daugiau

19.02.2020 laikas 19:20 Skanėstas – saldžiųjų bulvių pyragėliai

Tešlos ingredientus gerai išmaišykite, tešlą išminkykite ir suskirstykite į aštuonias dalis. Kiekvieną gabaliuką apvyniokite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą bent valandai.

Skaityti daugiau

15.02.2020 laikas 18:57 Klasikinis Blynų Su Varške Receptas Nežinantiems
Noriu su jumis pasidalinti klasikiniu savo močiutės blynų su varške receptu. Vaikystėje man tai buvo geriausi pusryčiai. Prisipažinsiu, kad ir dabar kartais mėgstu prisiminti vaikystę ir juos pasigaminti.

Skaityti daugiau