
- 06.05.2020
- 1.0 Reitingas
- 960 Peržiūrų
- Aptarti
Labai pamėgau tokius riestainius prie kavos puodelio, o vaikai labai mėgsta juos prie arbatos.
Pagaminimas per 60 min. Porcijos 6.
Ingredientai:
- varškės: 450 gramų
- miltų: 220 gramų
- kiaušinių: 2
- cukraus: 4 šaukštų
- vanilės ekstrakto: 0,5 šaukštelio
- grietinės: 2 šaukštų
- kepimo miltelių: 1 šaukštelio.
Recepto paruošimas:
- Iš pradžių varškę pertriname per sietelį ir išsukame su grietine, kiaušiniais, cukrumi bei vanilės ekstraktu.
- Tada maišydami įsijojame miltus ir kepimo miltelius.
- Gerai išmaišome, išminkome ir lipdome nedidelius riestainius.
- Po to juos verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta iš visų pusių.
- Iškepusius riestainius sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingas riebalų perteklius. Lepinamės!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Temos
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
TAIP PAT SKAITYKITE:
03.10.2023 laikas 08:23 Receptai | Patiekalai Paprastas mamos obuolių pyragas su grietinine tešla
Skaityti daugiau
28.09.2023 laikas 10:19 Receptai | Patiekalai Traškūs avižiniai dribsniai su jogurtu ir keptais vaisiais
Skaityti daugiau
28.09.2023 laikas 09:29 Receptai | Patiekalai Paprasti virti varškėčiai su krakmolu, be miltų ir be kiaušinių
Skaityti daugiau
03.10.2023 laikas 10:20 Johno Kerry duktė įsakė vyriausybei iki 2030 m. masiškai eutanazuoti MILIJARDUS žmonių
Skaityti daugiau
03.10.2023 laikas 09:04 Mirusių žmonių širdyse rastas mirtinas mRNA kiekis, rodo tyrimas
Skaityti daugiau