Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 10

Motinos meilė

Motinos meilė - tai jausmas, kuris suteikia vaikui meilę, pripažinimą ir apsaugą. Jis lieka su jumis visą gyvenimą ir, kaip gyvybę teikiantis dykumos vanduo, suteikia jėgų įveikti visus gyvenimo iššūkius, išteklių ir pasitikėjimo savimi. Ji pripildo vaiką iš vidaus ir išlieka visą gyvenimą. Motinos meilė suteikia vaikui sparnus ir saugo jį kaip šydas.

Kalbu apie meilę, o ne apie hiperoperaciją, visišką kontrolę.

Tačiau ne visi vaikai jį gauna. Kodėl?

Meilę galima dovanoti tik tiems, kurie ją gavo arba kurie atpažino jos trūkumą ir jį išsprendė. kuris sugeba sukurti meilę sau ir savo vaikui.

Meilė yra pagrindinis jausmas.

Tačiau motina, neturinti meilės savyje, negali jos suteikti.

Kiekviena motina myli savo vaiką.  Tačiau jie tai parodo skirtingais būdais. Kažkas duoda kaip iš gausybės rago, kartais net per daug, o kažkas tik truputį. Kaip meilės apraiškoje rasti aukso vidurį? Ar galite meilę matuoti darbais ar žodžiais?

Prisimenu, kaip viena maždaug trylikos ar keturiolikos metų mergaitė man pasakė:

- Mano mama dirba trijuose darbuose. Turiu brangų telefoną, brangių daiktų. Bet man viso to nereikia. Man reikia mamos! Ar supratote? Mama! Aš noriu, kad ji mane apkabintų, pasikalbėtų su manimi. Pasidalysiu su ja savo paslaptimis.

Ji grįžta namo pavargusi iš darbo, o aš galiu tik valyti ir gaminti maistą. Ji nebeturi laiko su manimi kalbėtis. Aš jai tai sakiau, bet ji manęs negirdi arba nenori girdėti.

Pripažinkite, šie žodžiai veria širdį!

Šiai mamai meilė yra brangus dalykas

Sąlyginė meilė.

Tokie tėvai savo troškimus įgyvendina per vaikus. Pavyzdžiui: norėjau mokytis muzikos mokykloje, bet dėl tam tikrų priežasčių nepavyko. Taigi vaikas siunčiamas į muzikos mokyklą. O jei jo pusėje nėra noro ar uolumo mokytis, jis nevertas meilės.

Jei moteris dėl kokių nors priežasčių nenorėjo turėti vaikų, bet dėl motinos ar vyro pageidavimų juos turėjo. Ji nenori priimti ir mylėti šio vaiko.

Dažnai meilę pakeičia perdėtas lepinimas ir kontrolė. Tokiu atveju vaikas auga silpnas ir silpnos valios. Arba paauglystėje kyla maištas prieš tai, kaip su vaiku elgiamasi.

Kartais po skyrybų motina savo nuoskaudą išlieja ant vaiko. "Tu toks pat kaip tavo tėtis."

Ne visos motinos sutinka, kad vaikas paauglystėje pasikeičia: iš pradžių tai buvo paklusnus vaikas, o dabar - asmuo, kuris gina savo teises ir interesus.

Vaiko nepriėmimas gali būti alkoholizmo ar priklausomybės nuo narkotikų pasekmė.

O jūs su kokiais nemeilės pavyzdžiais esate susidūrę?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau