Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 13

Fauci: pripažįsta, kad vakcinos ‘pernelyg gerai neapsaugo nuo Covid infekcijos’

Baltųjų rūmų vyriausiasis gydytojas daktaras Anthony Fauci buvo priverstas žeminančiai prisipažinti "Fox News" laidoje, kad Covid-19 skiepai, kuriuos jis stumia masėms, "pernelyg gerai" neapsaugo nuo Covid infekcijos.

A. Faučis buvo priverstas pripažinti, kad duomenys įrodo, jog vakcinos neefektyviai stabdo infekcijos plitimą laidoje "Jūsų pasaulis", duodamas interviu laidos vedėjui Neilui Kavuto (Neil Cavuto).

Paprašytas atsakyti amerikiečiams, kurie nėra įsitikinę, kad turėtų pasiskiepyti dar viena vakcina, Faučis atsakė:

"Ir jie pradeda klausinėti, domėtis apie gydymo schemą, ar jūs gaunate du skiepus, ar gaunate stiprinamąjį, ar dar kitą stiprinamąjį skiepą. Jie tiesiog nežino. Ką jiems pasakysite?" - klausė jis.

"Vienas iš dalykų, kuris aiškėja iš duomenų, yra tas, kad nors vakcinos dėl didelio šio viruso užkrečiamumo laipsnio neapsaugo pernelyg gerai nuo infekcijos, jos gana gerai apsaugo nuo sunkios ligos, kuri sukelia hospitalizaciją ir mirtį", - atsakė Fauci.

Per viršūnių susitikimą:

Svarbu prisiminti, kad esame netoli nuo tų laikų, kai valdžios institucijos tvirtino, kad vakcinos yra "100 proc. saugios ir veiksmingos", o visi, kurie tam prieštaravo, buvo demonizuojami kaip antivakseriai.

Fauci turi gerų žinių, kad vakcinos neapsaugo nuo COVID infekcijų.

Kaip jau pranešėme anksčiau, birželio mėnesį Fauci viruso tyrimo rezultatai buvo teigiami, nors jis buvo keturis kartus skiepytas.

Tada jis antrą kartą per dvi savaites vėl užsikrėtė COVID po to, kai baigė "Paxlovid" kursą.

Bet taip, "100 proc. saugus ir veiksmingas!"

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

11.09.2018 laikas 10:24 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai menstruacijų negalavimų gydymui

Menstruacijos (mėnesinės) liaudies medicinoje, Menstruacijos (mėnesinės), receptai nuo menstruacijos, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

03.06.2019 laikas 18:06 Receptai – Patiekalai Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu!
Mieli draugai, šiandiena norėčiau pasidalinti su vienu nuostabiu receptu – spurgos iš kondensuoto pieno. Mano vaikai tiesiog šias spurgas dieviena.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau