Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Liepos » 17

JAV lėktuvnešio jūreiviai pasakoja apie oranžinį plazminį NSO

Neseniai viešumoje nuskambėjo dar viena 2004 m. nutikusi NSO ir JAV lėktuvnešio istorija. Jūreiviai matė "degančią oranžinę dėmę", kuri skrido žemai naktiniame danguje virš jų laivo.

Tai įvyko lėktuvnešyje "USS Ronald Reagan", ir nors apie incidentą iškart prabilo keli jūreiviai, oficialaus JAV karinio jūrų laivyno patvirtinimo ar reakcijos į šį atradimą vis dar nėra.

Nurodoma, kad apie šį NSO stebėjimą kalbėjo aštuoni jūreiviai, įskaitant tris žinomus vardus - Karol Olesiak, Derek Smith ir Patrick Goki. Kiekvienas iš jų kalbėjosi su dokumentinių filmų žurnalistu Dave'u Beaty. Beaty sukūrė garsų 2019 m. filmą "Nimitz kontaktai", kuriame pasakojama apie garsųjį lėktuvnešio "Nimitz" susidūrimą su "Tic Tac" formos NSO. Beje, tai įvyko tais pačiais 2004 metais.

lėktuvnešis, NSO, sfera, JAV karinis jūrų laivynas, balionas, jūreivis

Patrickas Goki tą naktį du kartus matė keistą oranžinės spalvos objektą. Iš pradžių jis budėjo tiltelio dešiniajame borte, o paskui - laivagalyje. Pasak jo, kai objektas pasirodė pirmą kartą, jį matė visi tuo metu ant tilto buvę žmonės, maždaug 100-200 žmonių.

Goki apibūdino objektą kaip "ryškiai oranžinį rutulį", kuris "bangavo" ir "judėjo kaip plazma". Pirmą kartą jis stebėjo objektą 30 sekundžių, kai šis praskrido virš denio, o maždaug po valandos vėl jį pamatė, kai šis pajudėjo uodegos link.

Lėktuvnešio įgula objektą vadino "dėme" ir "daiktu".

"Prisimenu, kaip vienas iš denio karininkų liepė kažkam išplėšti puslapius iš denio žurnalo, kuriuose buvo užfiksuotas incidentas", - pasakoja Goki. 

"Man tai buvo didelė staigmena, nes kariniame jūrų laivyne man visada sakydavo, kad viskas, ką įrašai į žurnalą, yra teisėtas įrašas ir jo negalima sunaikinti.

Objektas judėjo ne taip, kaip kiti mano matyti orlaiviai, jis buvo greitesnis nei bet kas, ką esu kada nors matęs."

NSO skrido maždaug 60 metrų virš lėktuvnešio denio.  

Nuotraukų koliažas, įvykusio incidento rekonstrukcija

Nuotraukų koliažas, įvykusio incidento rekonstrukcija

Pasak Goki, kai kurie jūreiviai neatrodė išsigandę NSO, jie nebuvo įsitempę ar sukrėsti, netgi juokavo. Atrodė, tarsi tokių objektų matymas jiems nebūtų naujiena. O kiti nebuvo abejingi. 

"Norėčiau pasakyti, kad didžiausią įspūdį tą vakarą man paliko tai, kad pamačiau patį objektą, tačiau mane labiau nustebino tai, kad nedaug žmonių kaip nors reagavo į jo pasirodymą."

Goki sako, kad tai buvo vienintelė paranormali patirtis per visą jo gyvenimą - nei anksčiau, nei vėliau.

Kitas asmuo iš to paties laivo, kurio vardas nenurodytas, bet, kaip pranešama, moteris, sakė, kad objektas judėjo keista trajektorija, "tarsi mažomis pusiau kilpomis", o paskui dingo, ir pabrėžė, kad NSO buvo matomas radaru.

Ji taip pat sakė, kad oranžinis balionas skriejo virš denio, neatsilikdamas nuo laivo, kuris plaukė ne mažesniu kaip 22 mazgų greičiu.  Kai ji apie tai pranešė komandai ant tiltelio, jai buvo patarta "nustoti rūkyti žolę".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 16:02 Receptai – Patiekalai Grybukų receptas. Meduoliniai grybukai
Gardžių ir lengvai pagaminamų meduolinių grybukų receptas. Pasigaminkime namuose. Kitoks grybukų paruošimo receptas. Žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
12.05.2024 laikas 10:23 Kodėl moterys praranda pagarbą vyrams: 8 priežastys
Santykiuose pagarba yra tarsi klijai, laikantys visą struktūrą. Jei pagarba prarandama, santykiai subyra. Sužinokime, kodėl moterys santykiuose gali prarasti pagarbą vyrams ir kaip tai galima ištaisyti.

Skaityti daugiau

12.05.2024 laikas 07:45 Horoskopas gegužės 12 2024: prognozės visiems zodiako ženklams
2024 m. gegužės 12 d. visiems Zodiako ženklams žada paslapčių ir galimybių kupiną dieną. Astrologinės prognozės rodo, kad kiekvienam ženklui planetos ir žvaigždės darys įtaką, formuodamos unikalius įvykių raidos scenarijus. Pažvelkime, kas laukia kie...

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 21:08 Finansinis horoskopas gegužės 12 2024 visiems Zodiako ženklams
Paslaptingas astrologijos pasaulis vėl sukasi mūsų gyvenime, ir šiandien, 2024 m. gegužės 12 d., žvaigždės pasirengusios atskleisti savo paslaptis kiekvienam Zodiako ženklui.

Skaityti daugiau