Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 17

Per pastarąsias 2 savaites JAV per "keistus įvykius" sunaikinti 4 gamtinių dujų įrenginiai

Kaip neabejotinai žinote, šiais metais JAV pagrindiniuose maisto gamybos objektuose kilo keletas labai keistų gaisrų. Valdžios institucijos tvirtina, kad kiekvienas iš šių gaisrų buvo "nelaimingas atsitikimas" ir kad čia "nėra nieko blogo". Tačiau dabar tas pats pradeda vykti ir energetikos pramonėje.

Per pastarąsias kelias savaites ypač daug "paslaptingų sprogimų" įvyko gamtinių dujų įmonėse. Žinoma, dujų kainos visame pasaulyje smarkiai šoktelėjo, todėl ši "keistų įvykių" virtinė įvyko labai įtartinu metu.

Šeštadienį Medforde, Oklahomoje, labai svarbiame gamtinių dujų objekte įvykęs didžiulis sprogimas atsidūrė visos šalies laikraščių antraštėse. Toliau pateikiamas CBS News pranešimas:

Šeštadienio popietę didelis gaisras apėmė gamtinių dujų gamyklą nedideliame Medfordo miestelyje Oklahomos šiaurėje. Socialiniuose tinkluose paskelbtuose vaizdo įrašuose matyti šimtus metrų į orą kylančios stiprios liepsnos ir dūmai. Gaisras kilo "ONEOK" valdomoje "gamtinių dujų skysčių frakcionavimo gamykloje", patvirtino bendrovės atstovas spaudai "CBS News" pranešime.

Sprogimas, sukėlęs šį gaisrą, buvo toks didelis, kad iš tikrųjų buvo užfiksuotas pagal Richterio skalę. Apie tai praneša "The Economic Collapse Blog":

Iš gamyklos besiveržiančius juodus dūmus buvo galima matyti daugybę mylių aplink, o padaryta žala tikriausiai dar ilgai sutrikdys gamyklos veiklą. Vos prieš dvi dienas netoli Hjustono (Teksaso valstija) įvyko dar vienas "paslaptingas sprogimas"...

Toliau pateikiama informacija iš "Fox":

Pareigūnai teigia, kad po to, kai ketvirtadienį Fort Bend apygardoje esančiame lauke įvyko sprogimas gamtinių dujų vamzdyne, gaisras jau užgesintas. Pasak Fort Bend apygardos 1 apylinkės konsteblio tarnybos, sprogimas įvyko prieš 11 val. ryto 15400 JoAnn kvartale netoli FM 1952, į vakarus nuo Orchard.

Netoliese gyvenantys žmonės pranešė, kad sprogimo metu išgirdo "garsų sprogimą".

Ar normalu, kad per tris dienas įvyko du tokie dideli gamtinių dujų sprogimai? Ne, nėra.

Ir svarbu pažymėti, kad pastaruoju metu būta ir kitų "įtartinų sprogimų". Praėjusį mėnesį didžiulis sprogimas suskystintųjų gamtinių dujų terminale Kvinto saloje, Teksase, baigėsi tuo, kad "iš rinkos buvo pašalintas didelis kiekis kuro".

Apie šį incidentą pranešė NPR:

Dėl sprogimo suskystintų gamtinių dujų terminale Teksase sunerimo netoliese gyvenantys gyventojai, be to, dėl jo iš rinkos dingo nemažas kiekis kuro, o jo paklausa pasaulyje sparčiai auga. Ketvirtadienį bendrovė pranešė, kad po gaisro eksporto įmonėje "Freeport LNG" mažiausiai tris savaites nedirbs.

Daugelis internete atkreipia dėmesį į tai, kad birželio 27 d. įvyko dar vienas labai neįprastas gaisras objekte Valdeze, Aliaskoje. Toliau pateikiama informacija iš ADN:

Pirmadienio popietę Valdezo naftos perdirbimo gamykloje užsidegusi autocisterna antradienį sustabdė degalų krovos darbus gamykloje, teigia valstijos pareigūnai. Pasak Aliaskos aplinkos apsaugos departamento, sprogimo metu sunkvežimis krovė dyzeliną.

Senais laikais apie tokį atsitiktinį gaisrą niekada nebūtų buvę net užsiminta naujienose. Tačiau dabar, kai kyla visi kiti gaisrai, žmonės yra budrūs.

Vėl ir vėl įvyksta tikrai keistų nelaimingų atsitikimų, ir žmonės nori atsakymų.

Tuo tarpu pasaulinis technokratinis elitas siekia užgrobti mūsų žemę ir gamtos išteklius, įskaitant vandenį. Ar elitas kariauja su žmonija?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 15:05 Receptai – Patiekalai Skanūs žuvies kotletai

Batono riekeles užpilame pienu ir paliekame pamirkti. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale kartu su svogūnu, bei nuspaustu batonu. Paskaniname druska, pipirais ir gerai išmaišome. Formuojame kotletus, apvolio...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau