Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 4

Pripratau finansiškai padėti motinai, tačiau žmona ir uošvė kategoriškai prieš

Motina mane augino viena. Mes gyvenome labai draugiškai, ji niekada nelindo į mano asmeninį gyvenimą, o aš savo ruožtu visada bandžiau padėti jai finansiškai. Aš gaunu vidutinį eilinio darbuotojo užmokestį provincijos miestelyje.

Pusę visada atiduodavau jai. Kitą pusę pasilikdavau sau ir leisdavau savo nuožiūra: eidavau į sporto klubą, pirkdavau merginoms dovanas, kartais namo parnešdavau produktų…

Prieš pusmetį sutikau „tą“ ir mes nusprendėme susituokti. Iš ankstesnės santuokos Linai liko 2 kambarių butas ir 6 metų dukra Gabija.

Labai gaila, kad iki vestuvių neaptarėme su žmona šeimyninio biudžeto ypatybių. Dabar finansiniu pagrindu prasidėjo nesutarimai net iki skandalų.

Lina uždirba truputį daugiau nei aš. Tačiau jos kategoriškai netenkina, kad aš toliau padedu mamai. O aš kitaip negaliu. Aš puikiai suprantu, kad be mano palaikymo mama paprasčiausiai badaus. Taip ir buvo pirmą mėnesį po vestuvių.

Mama gyvena 3 kambarių bute. Žiemą ten milžiniškos sąskaitos už komunalines paslaugas.

Ji negauna kompensacijos, nes aš ten deklaruotas. O žmona nenori manęs deklaruoti pas save. Aš jai vieną kartą užsiminiau, tačiau ji lyg nesuprato, arba apsimetė, kad nesuprato.

Mama didžiąją dalį pensijos sumoka už komunalines. Po to gyvena faktiškai iš kelių eurų per dieną. Argi tai pinigai? Priėmiau sprendimą ir pradėjau pats mokėti už komunalines paslaugas. Tam man išeina apie 200 eurų.

Žmona man baigia kraują išsiurbti dėl tų pinigų. Ji sako, kad šią sumą racionaliau išleisti vaikui. Be to, greitai Gabija eis į 1 klasę ir bus dar sunkiau.

Prisijungia dar ir uošvė, kuri tvirtina, kad aš dabar turiu šeimą ir privalau jai leisti pinigus.

Jei mano mamai taip sunku, ji pasiūlė įdarbinti ją valytoja savo įmonėje.
Pradėjau pats ieškoti papildomo darbo variantų. Pastovūs barniai dėl pinigų mane jau užkniso iki kaulų smegenų. Jei būčiau žinojęs, kad taip bus, tikrai nebūčiau vedęs.

Nors puikiai suprantu, kad kai tik aš išspręsiu finansinius klausimus, problema iškart dings.
Ką jūs man galite patarti? Ką daryti tokioje situacijoje?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 16:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis linų sėmenimis
Plaukų stiprinimui - išsiplovus plaukus, praskalauti linų sėmenų nuoviru - 2 šaukšteliai linų sėmenų užpilame dviem stiklinėm vandens, paviriname apie 10 minučių, leidžiame nusistovėti bei atvėsti, tuomet nukošiame. Vočių gydymui ...

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 16:20 Receptai – Patiekalai Minkščiausi ruletukai su obuoliais, skubant: ilgai neužsilaiko

Dalinuosiu skanių obuolių roletų receptu! Jų pagrindą sudaro tešla su grietine, kuris puikiai papildo sotų ir kvapnų obuolių įdarą. Būtinai išbandykite!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau