Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 6

Kinijos ekonomikos padėtis blogėja: pašarų trūkumas skatina kiaulių kanibalizmą

Neseniai Kinijoje paplito vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip kiaulės valgo nugaišusią kiaulę. Kai kurie kiaulių augintojai, dirbantys didelei Kinijos finansų grupei, teigė, kad kanibalizmas pasireiškė dėl pašarų trūkumo. Vienas ekspertas mano, kad pašarų trūkumas atspindi didesnes Kinijos ekonomikos problemas.

Nuo liepos 24 d. vaizdo įrašas buvo viena iš labiausiai ieškomų temų Kinijos socialinėje žiniasklaidoje, atkreipiant dėmesį į į biržos sąrašus įtrauktą bendrovę ir didelę kiaulių auginimo bendrovę "Jiangxi Zhengbang Tech" (kurios patronuojamoji įmonė yra "Jiangxi Zhengbang Breeding Co."), sudariusią sutartis su ūkininkais dėl kiaulių auginimo. Internete plito pranešimai apie bendrovę, pavyzdžiui, "ūkininkams buvo nutrauktas kiaulių pašarų tiekimas", "bendrovės "Zhengbang" pirmininkui buvo apribota galimybė pirkti aukštos klasės produktus", "bendrovės lėšų pritraukimas vėlavo", "bendrovės teismo nurodyta bendra kompensacijos suma pasiekė 100 mln. juanių (apie 14,8 mln. JAV dolerių)" ir t. t.

Dėl to liepos 25 d. "Zhengbang Tech" akcijos atpigo 6,66 proc. iki 5,89 juanio (apie 0,87 JAV dolerio) už akciją. Vėliau bendrovė paskelbė keletą pranešimų, reaguodama į šias problemas.

Liepos 25 d. Zhengbang Tech pripažino, kad liepos mėn. sutriko kiaulių pašarų tiekimas, nurodydama birželio mėn. kiaulių kainų nuosmukį, COVID-19, ribotas bendrovės lėšas, logistikos problemas ir koordinavimo su pašarų gamintojais problemas. Apie kompensacijas kiaulių augintojams pareiškime neužsimenama.

Bendrovės pareiškimuose nebuvo nei patvirtinta, nei paneigta, kad ūkiuose vyko kiaulių kanibalizmas.

Didesni finansiniai klausimai

Be to, į "Zhengbang" pareiškimą buvo įtrauktas "būtinas priminimas". Jame teigiama: "Žengbangbang" pateikė naują pranešimą, kuriame nurodė, kad..: "Tikimasi, kad bendrovės grynasis pelnas 2022 m. pirmąjį pusmetį neteks 3,8-4,6 mlrd. juanių (apie 563-682 mln. JAV dolerių)". Šis pareiškimas padidino išorinio pasaulio susirūpinimą dėl bendrovės "lėšų trūkumo".

Liepos 27 d. nepriklausomas einamųjų reikalų komentatorius Tang Jingyuan laikraščiui "The Epoch Times" sakė, kad yra dvi pagrindinės priežastys, kodėl "Zhengbang Tech" trūksta kiaulių pašarų. "Viena iš jų - lėšų trūkumas, gali būti, kad net nutrūko kapitalo grandinė. Kita yra ta, kad dėl COVID-19 epidemijos užstrigo logistikos sistema, t. y. oficialiame bendrovės pareiškime minima logistikos paskirstymo ir pašarų gamyklų koordinavimo problema. Už šių dviejų priežasčių iš tikrųjų slypi pagrindinė priežastis - dėl režimo nulinės COVID politikos ir priemonių pablogėjo žemyninės Kinijos ekonominė aplinka, todėl tarp abiejų pirmiau minėtų priežasčių susidarė užburtas abipusio priežastingumo ratas."

"Kinijos ekonomikos pablogėjimą daugiausia lėmė ne stichinė nelaimė, o politikos klaidos. Zhengbang Tech" yra tik viena iš nesuskaičiuojamos daugybės bendrovių, kurios už tai moka", - sakė jis.

Autorius: Alex Wu via The Epoch Times (paryškinta mūsų),

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 21:24 Receptai – Patiekalai Pyragas kuris tiesiog tirpsta burnoje!
Labai skanus. Tiesiog tirpsta burnoje. Pyragą galima gaminti su uogomis ir vaisiais. Žemiau, išsamus skanaus pyrago paruošimas. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.06.2019 laikas 12:56 Receptai – Patiekalai Tinginiai virtinukai su bulvėmis

Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną! Ingredientai: 400 g bulvių; 150 g miltų; 1 a. š. druskos; 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau