Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 13

ATSKLEISTA: Bideno mokesčių inspekcija mokosi rengti ginkluotus reidus į priemiesčių namus

Vidaus mokesčių tarnyba šiuo metu mokosi vykdyti ginkluotus reidus priemiesčių namuose, teigiama IRS vidaus ataskaitoje, kurioje pateikiama išsami informacija apie šaunamuosius ginklus, patekimą į pastatus ir taktinius mokymus.

Apie šiuos mokymus rašoma 2021 m. IRS metinėje ataskaitoje, kurioje matomi IRS agentai agentūros Nacionalinėje kriminalinių tyrimų mokymo akademijoje (NCITA), esančioje Federaliniame teisėsaugos mokymo centre (FLETC) Brunsvike, Džordžijos valstijoje.

Ši žinia ypač kelia nerimą atsižvelgiant į tai, kad B. Obamos administracija politizavo IRS ir naudojo agentūrą, kad nukreiptų ją prieš konservatorius.

IRS agentai, dėvintys POLICIJOS IRS
IRS agentai, dėvintys POLICIJOS IRS:CI taktinę aprangą, dalyvavo šaunamųjų ginklų mokymuose

IRS dokumentuose atskleidžiama, kad agentams rengiami "šaunamųjų ginklų mokymai", o kitoje nuotraukoje matyti agentai, dėvintys taktinę aprangą su užrašais "POLICE" ir "IRS-CI".

Į mokymus taip pat įeina "fizinio pasirengimo kondicionavimas ir jėgos panaudojimo mokymai, kurie apima šaunamuosius ginklus, taktiką be ginklo ir patekimą į pastatą", teigiama vidaus ataskaitoje.

"Be SAIT, NCITA padeda rengti specialiųjų agentų kvalifikacijos kėlimo mokymus, susijusius su jėgos panaudojimu, šaunamųjų ginklų mokymu, gynybine taktika ir patekimu į pastatą".

Kitoje nuotraukoje matyti, kaip IRS agentai į priemiesčio namą įeina išsitraukę ginklus.

IRS agentai imituoja ginkluotą įsiveržimą į priemiesčio namą
IRS agentai imituoja ginkluotą įsiveržimą į priemiesčio namą

Summit praneša: Tikėtina, kad ši mokymo imitacija sukels susirūpinimą po to, kai buvo atskleistas IRS darbo skelbimas, kuriame skelbiama, kad ieškoma žmonių, pasirengusių žudyti.

Darbo skelbime kaip viena iš "pagrindinių IRS agentų pareigų" buvo nurodyta gebėti "nešiotis šaunamąjį ginklą ir būti pasirengusiam prireikus panaudoti mirtiną jėgą".

Vėliau IRS ištrynė darbo skelbimą, kuris buvo aptiktas po to, kai demokratai pristatė naują įstatymo projektą, pagal kurį IRS būtų skirtas 80 mlrd. dolerių finansavimas 87 000 naujų IRS agentų įdarbinti.

Infliacijos mažinimo akte" esantys 45,6 mlrd. dolerių bus specialiai skirti IRS "vykdymo užtikrinimui".

Nors J. Bideno administracija teigia, kad naujai įgaliojimus įgijusi IRS bus nukreipta prieš turtinguosius, 75 % IRS auditų nukreipti prieš amerikiečius, uždirbančius mažiau nei 200 000 JAV dolerių per metus.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 16:20 Receptai – Patiekalai Minkščiausi ruletukai su obuoliais, skubant: ilgai neužsilaiko

Dalinuosiu skanių obuolių roletų receptu! Jų pagrindą sudaro tešla su grietine, kuris puikiai papildo sotų ir kvapnų obuolių įdarą. Būtinai išbandykite!

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau