Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Rugpjūčio » 25

Dėl krušos ir smarkaus lietaus Tibeto gyvenamose Kinijos vietovėse žuvo mažiausiai 31 žmogus

Tibeto gyvenamose apskrityse Kinijos šiaurės vakarų Činghajaus ir Gansu provincijose nuo krušos ir smarkaus lietaus žuvo mažiausiai 31 žmogus, pranešė tibetiečių šaltiniai. Per audras taip pat žuvo daugiau kaip 2 000 galvijų.

Kinijos Činghajaus provincijos Tibeto autonominės Tsolho (Hainano) prefektūros Mangros (kinų kalba Guinan) apygardoje, kur žuvo penki žmonės ir galvijai, šeštadienį kruša ir lietus padarė daug žalos, įskaitant klajoklių naudojamų palapinių sugriovimą, RFA sakė vienas tibetietis iš šio regiono.

"Potvynis iš tikrųjų kilo iš Pančeno ir Pančungo klajoklių teritorijos [Mangros apygardoje]", - sakė vienas tibetietis iš šio regiono.

"Kol kas žinome, kad žuvo penki žmonės, iš kurių trys priklauso tai pačiai šeimai", - sakė šaltinis, kuris atsisakė nurodyti savo pavardę, kad galėtų laisvai kalbėti. "Dėl smarkios krušos ir potvynių žūstančių gyvulių skaičius vis didėja, o tai daro didžiulę įtaką Tibeto klajoklių, kurių gyvenimas priklauso nuo jų, pragyvenimui."

Remiantis Kinijos žiniasklaidos pranešimais, nuo pirmadienio Činghajaus autonominėje Serhogo (Datong Hui ir Tu) apygardoje žuvo 26 žmonės.

Pranešama, kad daugiau nei septyniuose Gansu provincijos Gansu Tibeto autonominės prefektūros Kanlho (Gannan) Sangču (Xiahe) apygardos Sangchu (Xiahe) kaimuose dėl stipraus potvynio susidariusios nuošliaužos užtvėrė kelius ir apgadino turtą.

Potvyniai ir nuošliaužos Sangču apygardoje prasidėjo rugpjūčio 21 d. vakare ir per pastarąsias dvi dienas užtvindė namus, pranešė tibetiečių šaltiniai.

"Labrango vienuolyno vienuolių būstai ir daugelis kitų vietinių tibetiečių būstų regione patyrė didžiulę žalą ir neteko turto", - sakė kitas tibetietis iš regiono, nenorėjęs skelbti savo pavardės. "Be to, automobiliai ir keliai užpilti vandeniu."

"Tačiau vos tik kruša liovėsi, vienuoliai iš Labrango vienuolyno atskubėjo į pagalbą", - sakė jis.

Stipri kruša išdaužė automobilių langus ir nuo pamatų nuplėšė palapines Rebkongo apygardoje, Tibeto autonominėje Malho (Huangnan) prefektūroje Činghajaus provincijoje, sakė šaltinis.

"Krušos sukelti potvyniai padarė daug žalos, tačiau oficialioji Kinijos žiniasklaida nepraneša jokių konkrečių detalių, išskyrus potvynių faktą", - pridūrė jis.

Nukentėjusių teritorijų tibetiečiai socialinėje žiniasklaidoje skelbia nuniokojimo nuotraukas ir vaizdo įrašus, kuriuose matyti, kaip vienuoliai ir vietiniai gyventojai padeda nukentėjusiesiems, sakė tibetietis.

P komentaras: Pastebėjote? Atkreipkite dėmesį. Kai Lietuvos televizija, manau ir užsienio kalba tik apie sausrą, visose kitose platformose kalbama tik apie potvynius, sniegą ir t.t. Savo Paranormal.lt Youtube kanale renku ir prisiskiriu stichines nelaimes, tačiau nerandu apie sausras.... susipažinkite su Pasaulio orų TV:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 14:38 Receptai – Patiekalai Kotletai su siurprizu orkaitėje. Užkariaus, bet kokį gurmaną!
Jei norite patys palepinti save ar draugus originalumu, pabandykite pasigaminti šiuos neįprastus mėsainius. Juose labai skanus ir kvapnus faršas, o taip pat įdaras-siurprizas. Tokį skanumėlį įvertins bet koks gurmanas!...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau