Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 1

CDC pagaliau pripažįsta, kad natūralus imunitetas veikia geriau nei toksiškas Jab

CDC pagaliau pripažino tai, apie ką alternatyviosios žiniasklaidos bendruomenė kalbėjo nuo pat skiepų įvedimo: natūralus imunitetas daug geriau apsaugo nuo Covid nei eksperimentiniai skiepai.

FEE.org pranešė:

CDC epidemiologė Greta Massetti, praėjusią savaitę paskelbusi naujas pandemijos gaires, žurnalistams paaiškino tai, apie ką daugelis kalbėjo jau daugiau nei metus: tiek skiepai, tiek ankstesnė infekcija apsaugo nuo sunkių Covid simptomų.

"Ir ankstesnė infekcija, ir skiepai šiek tiek apsaugo nuo sunkios ligos", - žurnalistams sakė G. Massetti. "Todėl šiuo metu tikrai prasmingiausia nediferencijuoti mūsų gairių ar rekomendacijų pagal skiepijimo būklę."

Dėl šios priežasties CDC naujose rekomendacijose skiepyti ir neskiepyti žmonės vertinami vienodai.

Thelibertydaily.com praneša: Žinoma, naujieji CDC nurodymai atitinka didžiąją dalį to, ką daktaras Vladimiras Zelenko (Vladimir Zelenko) visą laiką teigė - kad turėjome dirbti, kad palaikytume imuninę sistemą.

Daug žmonių labai pyksta dėl staigių pokyčių:

Viena istorija, kurią verta prisiminti: Kai daktaras V. Zelenko kovojo už tai, kad jo pacientams būtų suteikta galimybė gyventi naudojant hidroksichlorochiną, demokratų gubernatorius jį uždarė.

Tačiau daktaras Zelenko dirbo toliau - ir rado be recepto parduodamą būdą padėti žmonėms - būdą, kuris palaikė natūralų imunitetą.

Žiūrėkite: Čia daktaras Zelenko pasakoja apie tai, kaip jis sukūrė imuninės sistemos palaikymo metodą, pavadintą "Z-Stack" (stenogramą rasite toliau):

Daktaras Zelenko:

"2020 m. balandį jis išsivystė taip, kad aš naudojau hidroksichlorochiną, cinką ir azitromiciną, kad mano pacientai išliktų gyvi. Gulbinas - ir aš jį vadinu gulinčiu: Cuomo, kuris yra atsakingas už beveik 20 000 slaugos namų gyventojų mirtį, išleido įsakymą, draudžiantį vaistinėms išduoti pacientams hidroksichlorochiną. Tai buvo tiesioginis išpuolis prieš mano pacientus ir mano praktiką. Taip sakau todėl, kad tuo metu buvau vienintelis valstijoje, naudojęs šį vaistą tokiomis aplinkybėmis, todėl buvau priverstas diegti naujoves.

Ir NIH serveryje radau duomenų ir recenzuojamų straipsnių, kurie parodė, kad medžiaga, vadinama kvercetinu, kartu su vitaminu C veikia kaip veiksminga cinko tiekimo sistema... Tiesa, niekada nebuvau girdėjęs apie kvercetiną, todėl jo ieškojau. Ir pamačiau, kad tai yra obuolių žievelių darinys ir jo galima įsigyti be recepto.

Tai buvo vienas iš tų "A-ha!" momentų, kai supratau, kad atradau vaistą nuo tironijos. Nes dabar galėjau pasakyti savo pacientui: "Nueikite į vitaminų parduotuvę ir nusipirkite kvercetino, vitamino C, cinko, D ir vartokite juos tinkamu būdu, ir jūs išgyvensite - jums bus geriau...".

...Tačiau atsitiko taip, kad dauguma žmonių negalėjo sudėlioti dėlionės dalių dėl kelių priežasčių. Pirma, skirtingų junginių ar šio požiūrio aspektų nebuvo galima rasti toje pačioje vietoje. Antra, yra tiek daug cinko ir vitamino C variantų, skirtingų D dozių, skirtingų D variantų ir skirtingų kvercetino formų, todėl žmonės negalėjo veiksmingai ir per tinkamą laiką sudėlioti dėlionės, kuri jiems padėtų kliniškai.

Todėl man kelis kartus buvo pasiūlyta, kad turėčiau palengvinti žmonėms darbą ir viską sudėti į vieną buteliuką. Tinkamai dozuojant. Būtent tai ir padariau. Ir tai atitiko mano protokolą - tą, kurį buvau sukūręs, ir jaučiau, kad dozavimas yra tinkamas... Kaina panaši, jei kiekvieną ingredientą pirktumėte atskirai. Ir žmonės jį pamėgo dėl patogumo, prieinamumo. Ir manau, kad jie jautėsi geriau, nes ant jo buvo mano vardas...

...Tai tapo tikrai sėkmingu metodu, padedančiu sušvelninti ligos - virusinės ligos - sunkumą."

Tada daktaras Zelenko padarė "Z-Stack" prieinamą visiems.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 16:06 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą pas...

Skaityti daugiau

24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau