Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 2

EKSPERTAI: nuo kovidų "vakcinų" išleidimo kai kurių rūšių vėžio atvejų padaugėjo 1000 %

Neseniai "Sveikatos reindžeris" (The Health Ranger) susitiko su Džonatanu Landsmanu (Jonathan Landsman) pasikalbėti apie vėžio atvejų sprogimą, kurį daugelis gydytojų pastebi Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinų" eroje.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autorių nuomonę. Prieš komentuodami, bent turėkite medicininio išsilavinimo pagrindus.

J. Landsmanas yra natūralios sveikatos veteranas, kuris jau kelerius metus daug dėmesio skiria vėžiui, pastebėdamas detales, kurios dažnai prasprūsta pro akis, siejant šią ligą su šiuolaikine medicina.

Šiuo atveju Fauci gripo skiepai buvo paleisti vykdant operaciją "Varpo greitis", ir dabar kai kurie vėžiniai susirgimai siautėja 1000 proc. dažniau nei anksčiau. (Susiję: Kovido dūrio smaigų baltymai naikina žmogaus DNR, sudarydami sąlygas vėžinėms ląstelėms augti ir plisti).

"Vyksta tai, kad spyglių baltymai ... prisijungia ir sumažina AKE2 receptorių raišką", - aiškino Landsmanas "Health Ranger", pabrėždamas, kad AKE2 receptorių yra visame organizme.

"Šie smailių baltymai plinta ir užkrečia visas organizmo ląsteles. Ir tai, kas vyksta, leidžia toms infekcijoms prisitvirtinti prie ląstelės išorės, o tada įsiskverbia į ląstelės vidų, sukeldamos organų pažeidimus ir sunkias ligas... ir ypač didina pažengusio vėžio riziką."

Visą Brighteon.com interviu galite žiūrėti toliau:

Tai tik laiko klausimas, kada kiekvienas iki galo įskiepytas žmogus pajus skiepų pasekmes.

Landsmanas sako, kad kiekvieną dieną gauna elektroninių laiškų iš žmonių, kurie nerimauja, kad dėl covid injekcijų jie patys ir jų artimieji suserga, įskaitant vėžį.

Vėžiu sergantys pacientai, kuriems anksčiau buvo taikoma remisija, dabar pastebi, kad po injekcijos vėžys vėl atsinaujina, o tai tik dar labiau patvirtina mintį, kad už tai atsakingi skiepai.

Landsmanas vakcinos smaigalio baltymus apibūdina kaip raktą, o organizmo ACE2 receptoriai yra vartai, pro kuriuos į "visiškai paskiepyto" žmogaus organizmą patenka liga ir galiausiai mirtis.

Tiek vyriausybė, tiek korporacijų kontroliuojama žiniasklaida vis dar atkakliai tvirtina, kad mRNA (pasiuntinių RNR) technologija - būtent ji replikuoja spygliuotųjų baltymų gamybą visame organizme, tik priminsime, paversdama jį spygliuotųjų baltymų fabriku - nėra nuolatinė ir nedaro poveikio DNR. Nieko negali būti toliau nuo tiesos.

Ankstesniame interviu daktarė Džudi Mikovits (Judy Mikovits) "Health Ranger" sakė, kad glifosato buvimas organizme - o daugumos žmonių kraujyje šiandien cirkuliuoja šis mirtinas chemikalas - tik sustiprina vakcinų spyglių baltymų daromą žalą.

"Dėl glifosato buvimo ir dėl to, kad jame yra fosfatinė grupė... jis sustiprina ląstelių membranos kelią, kuriuo mRNA patenka į ląsteles", - aiškino sveikatos sergėtojas per interviu su Landsmanu.

"Tai reiškia, kad ... vienas iš paaiškinimų, kodėl vieni žmonės yra labiau pažeisti nei kiti, yra tas, kad kai kurie žmonės valgo neekologišką maistą."

Apie tai ir dar daugiau kalbama interviu, kurio nenorėsite praleisti.

"Mano pažįstami žmonės kovoja su krūties ir smegenų vėžiu nuo tada, kai ėmė vartoti Džabervalkį (Jaberwalkie)!" - rašė Brighteon.com komentatorius, patvirtindamas tai, ką sako Landsmanas ir Sveikatos sergėtojas.

"Vienam žmogui vėžys sugrįžo, o giminaitis per vieną savaitę nuėjo į trejas laidotuves, bet nesuprato priežasties", - pridūrė kitas.

"Roundup" yra visur, įskaitant kukurūzų sirupą, kuris naudojamas saldainiuose ir gazuotuose gėrimuose", - pridūrė kitas. "Juo taip pat purškiami kukurūzai, kviečiai, avižos, žemės riešutai, pupelės, rapsų aliejus ir kt."

Jei norite sužinoti daugiau, būtinai peržiūrėkite "Stop vėžiui" - Landsmano dokumentinę klasę, skirtą vėžiui išvengti ir įveikti. (PASTABA: ši "Stop vėžiui" nuoroda yra naudinga ir remia Brighteon.com.)

Daugiau naujausių žinių apie vėžį rasite svetainėje Cancer.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau