Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 4

3 dalykai, pagal kuriuos moteris renkasi vyrą

Priežastys gali būti ne tik sąmoningos, bet ir pasąmoningos. Kartais būna, kad moteris pasirenka vyrą, bet negali paaiškinti, kodėl. Tai reiškia, kad priežastys buvo pasąmoningos. Šiame straipsnyje pabandysiu aptarti įvairias priežastis. Moteris vyrą renkasi pagal tris kriterijus. Mes tai išspręsime.

Pirmas punktas. Vyro kvapas. Dažnai tai būna ne kvepalai, o tikrasis vyro kvapas. Prakaitas, plaukai - visa tai skleidžia kvapą. Esmė ne ta, kad jis maloniai kvepia ir gerai jaučiasi. Kvapai mums parodo, kiek žmogus mums tinka, ir tai vyksta pasąmoningai. Pasąmoniniu lygmeniu iš kvapo žinome, su kuo susilauksime sveikų palikuonių.

Ir tai nebūtinai turi būti stiprus vyro kvapas. Galite jo visai nepastebėti. Tačiau pasąmonėje jūsų kūnas tai priims. Ir šis žmogus jums pradės patikti. Ir jei moteriai vyras patinka iš pirmo žvilgsnio, tai nebūtinai veikia jo kvapas. Bet kartais meilė iš pirmo žvilgsnio, tai tik vyro kvapas, kuris žaidė. Moteris pasirinko jį.

Antrasis punktas. Jei žmogus neatbaido išvaizda ir kvapu, tada pradeda veikti sąmoningi dalykai. Pavyzdžiui, kiek žmogus turi pinigų. Tai labai logiška, nors vyrai mano, kad tai neteisinga. "Negalima rinktis žmogaus pagal pinigus", - sakoma.

Tačiau pinigai - tai ramybė. Tai reiškia, kad vyras yra paklausus visuomenėje. Jis gali užtikrinti ramų gyvenimą. Jis gali pasirūpinti vaiku. To nori moteris. O pinigai yra raktas į gerą ir ramų gyvenimą. Tai nebūtinai reiškia norą viską pasiimti ir išleisti, kaip mano kai kurie vyrai. Bet šiaip ar taip, tai labai svarbus dalykas.

Ir trečias punktas. Šis punktas panašus į antrąjį, tačiau šiek tiek skiriasi. Esmė ta, kad šis žmogus yra perspektyvus. Kas jam nutiks ateityje? Ar jis bus šalia? Ar ateityje jis turės pinigų? Vyras gali neturėti pinigų, bet jei moteris matys, kad jis yra atkaklus, išradingas ir t. t., patrauklumo lygis bus aukštesnis.

Tai reiškia, kad net ir neturint pinigų yra šansas, jei moteris tiki vyru. Ir atvirkščiai, vyras gali turėti pinigų. Tačiau moteris žino, kad tai yra palikimas arba tėvų pinigai. Protinga moteris į tai nesivelia, nes žino, kad tai baigsis. Tai reiškia, kad ji kelia pavojų vaiko gyvybei ir ramybei.

Taip, yra daugiau taškų. Tačiau manau, kad šie trys yra labai svarbūs, kurių negalėjau nepastebėti.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

24.08.2019 laikas 14:06 Receptai – Patiekalai Vafliai pertepti “Rududu”
"Rududu" indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu "Rududu". Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame "Rududu" kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio ...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:04 Kaip neištikimybė "išgelbsti" santuoką?
Kiekviena moneta turi dvi puses. Išdavystė yra labai skausminga ir griaunanti santykius. Tačiau trečiasis asmuo kartais išgelbsti šeimą, padėdamas įveikti santykių ir asmeninę krizę, įskaitant. Filmas "Meilė ir balandžiai" yra klasikinė šio reiškinio...

Skaityti daugiau