Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 4

Ką daryti, jei mylimas vyras paliko jus po ilgų santykių metų?

Beveik visos moterys nori amžinai to paties vyro. Kad metai bėga, o laimė nemažėja. Deja, gyvenimas taip nesiklosto. Ir vyras gali išeiti po penkerių, dešimties, penkiolikos metų santykių. Vyrams lengviau susitaikyti su tuo, kai moteris juos palieka. Kita vertus, moters pasaulis paprastai yra paremtas vyru. Ką daryti, kai vyras išėjo?

Pirmasis ir svarbiausias patarimas. Nesistenkite visko susigrąžinti. Yra viena išimtis, kai galite ją susigrąžinti. Kai vyras jūsų atsiprašo, o jūs praeityje nepadarėte tokios didelės klaidos. Jei tai atsitiko pirmą kartą, jei vyras suprato savo klaidą, įmanoma atsigauti.

Tačiau nereikia bėgti paskui žmogų ir jį įtikinėti. Nereikia nieko iš naujo kurti, jei tai atsitiko ne pirmą kartą, nes tai atsitiks vėl ir vėl. Taip, net jei turite vaiką. Vaikui geriau gyventi su vienu iš tėvų nei su dviem, kurie nuolat barasi, ginčijasi ir patiria stresą. Tokioje aplinkoje vaikui labai sunku.

Antras patarimas. Verta išmokti gyventi savarankiškai. Tai tikrai svarbus dalykas. Tai populiari moterų situacija po tokio išsiskyrimo - jos kuo greičiau ieško pakaitalo. Juk ji dar neišmoko gyventi viena. Tai klaida, nes kuo greičiau ieškosime pakaitalo, tuo prastesnis jis bus.

Geriau tapti nepriklausomu, išmokti gyventi vienam. Tada ir aplinkiniai vyrai bus geresni, nes ir jūs tapsite geresniu žmogumi. Be to, kaip jau minėjau, neskubėsite ieškoti kito žmogaus vien dėl to, kad bijote gyventi vieni. Juk kai kurie žmonės iš tėvų namų iš karto persikėlė pas vyrą. Laikas išmokti gyventi vienam, tai svarbus įgūdis.

Ir trečias patarimas. Neišplėškite visų dalykų, kurie jus siejo su vyru. Taip, iš pradžių bus sunku ir geriausia vengti dalykų, kurie jus siejo. Bet, pavyzdžiui, turėjote bendrų draugų, ėjote į tą pačią sporto salę, turėjote mėgstamą restoraną ir pan. Jei esate tikras, kad susitikimas su šiuo asmeniu praeis gerai, galite ir toliau saugoti senuosius jus siejančius dalykus.

Žinoma, jei nesate tikri ir jaučiate, kad galite grįžti į santykius su juo, jei jis jums tai pasiūlys, geriau jo venkite. Priešingu atveju neturėtumėte prarasti draugų ar mėgstamų vietų vien dėl to, kad jūsų santykiai baigėsi.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.01.2018 laikas 15:24 Receptai – Patiekalai Agurkų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Agurkas

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 08:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai
Glaukoma liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai, glaukoma, glaukomos gydymas, receptai glaukomai, vaistažolės glaukomai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau