Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 4

Patariu palikti moterį, kuri daro šiuos du dalykus

Tikslios statistikos neturime, bet esu tikras, kad labai daug vyrų gyvena nelaiminguose santykiuose. Idealiu atveju būtų logiška nutraukti santykius, išvykti, pabandyti sukurti kažką naujo. Tačiau kartais gali būti per vėlu. Žmogus yra per daug pripratęs, per daug tingus ką nors keisti ir pan. Todėl svarbu laiku pamatyti kai kuriuos dalykus ir pasitraukti nuo moters.

Jei moteris dažnai kalba apie išvykimą. Tai keistas klausimas, ar ne? Jei moteris grasina išeiti, turite nuo jos pasitraukti, skamba tikrai keistai. Panagrinėkime, kodėl taip yra. Čia yra du veiksniai. Ir taip, nesvarbu, ar moteris iš tikrųjų grasina, ar juokauja.

Pirmasis veiksnys - jei moteris apie tai kalba, vadinasi, ji apie tai galvoja. Ji turi tokią galimybę savo galvoje. Tai reiškia, kad dėl jos negalite būti 100 proc. tikri. Galbūt rytoj ji paskutinį kartą pasakys: "Netrukus tave paliksiu." Ir ji tikrai tai padarys. Ar norite gaišti laiką su žmogumi, dėl kurio nesate visiškai tikri? Sprendimą galite priimti patys.

Antrasis veiksnys - tai manipuliavimas ir žeminimas. Moteris gali jumis manipuliuoti sakydama, pvz: "Jei to nepadarysi, aš tave paliksiu." Ir supraskite, kad jei tai jai pasiteisino vieną kartą, ji naudos tai ir ateityje.

O pažeminimas yra tai, kad moteris tarsi sako: "Tu nesi toks unikalus vyras, aš tavęs tikrai nelaikau. Aš už tave pranašesnis, esu vertingesnis žmogus, laikykis manęs". Pakankamai žeminantis. Juk vyras turi prisitaikyti, būti socialiai prastesnis už moterį. Nenorėčiau su tuo taikstytis visą likusį gyvenimą.

Antras dalykas. Jei moteris nepastebimai prastumia savo sprendimus. Dažniausiai vyras daro tai, ką sako. Daro tai, dėl ko susitarta. Moterų atveju taip nėra. Ji sakė viena, o darė kita. Prisiminkite, kada moteris pirmą kartą pradėjo gyventi su jumis. Kaip greitai ji pakeitė daugelį dalykų jūsų namuose. Prieš tai, kai sužinojote.

Taip yra daugeliu atžvilgių. Su moterimi sutarėte, kad, pavyzdžiui, jums nereikia naujų indų. Kad neverta leisti pinigų. Praeina savaitė, moteris nusiperka vieną puodelį. Vyras užmerks akis. Praėjus dar šiek tiek laiko, moteris nusiperka dar kažką. Galiausiai ji darys tai, ką nori daryti. Ir tai visai ne dėl indų. Turiu omenyje, kad moteris gali tai padaryti kiekviename jūsų gyvenimo aspekte.

Svarbu suprasti, ar norite gyventi su moterimi, kuri daro tai, ko nori, o ne tai, ką sutarėte daryti kartu. Jūsų balsas su tokia moterimi nebus išgirstas.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

24.08.2019 laikas 14:06 Receptai – Patiekalai Vafliai pertepti “Rududu”
"Rududu" indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu "Rududu". Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame "Rududu" kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio ...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:04 Kaip neištikimybė "išgelbsti" santuoką?
Kiekviena moneta turi dvi puses. Išdavystė yra labai skausminga ir griaunanti santykius. Tačiau trečiasis asmuo kartais išgelbsti šeimą, padėdamas įveikti santykių ir asmeninę krizę, įskaitant. Filmas "Meilė ir balandžiai" yra klasikinė šio reiškinio...

Skaityti daugiau